BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

PSD Maramureș: Peste 16 milioane de lei pentru costruirea Bazei sportive Tip 1 și a bazinului de înot didactic în Vișeu de Sus!

”Am găsit la Vișeu un primar extrem de implicat, fapt care îmi confirmă că Vasile Coman a fost, este și rămâne cea mai bună opțiune pentru dezvoltarea orașului Vișeu de Sus! Am vizitat, împreună, Bază Sportivă Tip 1, proiect finanțat prin CNI cu aproximativ 8,8 milioane de lei care a fost finalizat la finalul anului trecut dar și bazinul de înot didactic care va fi finalizat în acest an și pentru care s-au alocat, tot prin CNI, 7,6 milioane de lei. Aceste investiții constituie un real complex sportiv care, în mod cert, va naște campioni! ” a transmis Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș.

În paralel, din fonduri bugetare local, s-a modernizat rețeaua electrică și s-a achiziționat și instalat un nou post de transformare, de putere mult mai mare, care să acopere consumul necesar funcționării în parametri optimi pentru baza sportivă, bazinul de înot, respectiv sala de sport. În plus, întreaga zona va fi supravegheată video pentru a spori siguranța tuturor.

Cu astfel de OAMENI mergem MAI DEPARTE, cu astfel de profesioniști intră PSD Maramureș în toate alegerile electorale care vor avea loc în acest an. Și am convingerea că, având alături perfecționști ca și primarul din Vișeu de Sus, Vasile Coman, vom câștiga în toate comunitățile județului!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Un bărbat din Fărcaşa, băut, a făcut accident în judeţul vecin. A fugit de poliţie şi s-a oprit între tufe

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Câinele unui localnic din Lăpuș ar fi fost împușcat de un vecin. Polițiștii au deschis dosar penal

Vasile Dale

ACŢIUNI LA NIVEL EUROPEAN: Controale în trenurile de persoane şi marfă, în staţiile şi triajele feroviare (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

ASB februarie 23, 2024 at 10:56 pm

Ala din dreapta zici ca-i scapat de la casa de copii.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.