Important

SĂPTĂMÂNA PROTECȚIEI CIVILE se desfăşoară în perioada 26 februarie – 4 martie

În fiecare an, pe data de 28 februarie, în România se sărbătorește Ziua Protecției Civile. Cu această ocazie, la nivel național, în intervalul 26.02-04.03.2024 se desfășoară Săptămâna Protecției Civile. 

În județul Maramureș, pompierii vor organiza o serie de activități de informare preventivă, prin constituirea de puncte de informare preventivă, în zonele cu public numeros din centrele comerciale. De asemenea, pe lângă materiale de informare preventivă, cetățenii se vor putea informa despre ce presupune meseria de pompier sau ce înseamnă să fii voluntar ISU, în cadrul programului ” Salvator din pasiune”. Totodată, la nivelul subunităților de intervenție din județ se va organiza ”Ziua porților deschise”, în intervalul 26.02-03.03.2024, între 10:00-14:00.
Prin intermediul serviciilor voluntare pentru situații de urgență, de la nivelul unităților administrativ teritoriale, se vor desfășura activități de informare preventivă la gospodăriile cetățenești. Vor fi prezentate măsuri de prevenire ale diverselor situații de urgență.
În cadrul ”Săptămânii Protecției Civile” se va organiza și exercițiul de alarmare publică ” Miercurea Sirenelor”.
Vă așteptăm, în număr cât mai mare, la activitățile susținute de salvatorii maramureșeni!

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Pentru a proteja generația tânără și pentru a salva viitorul acestei țări, am devenit coinițiator al Legii 2 Mai – proiect în procedură de urgență a cărei aprobare va contribui la evitarea tragediilor în rândul tinerilor”

Redactie

ISU MARAMUREȘ: A fost inaugurat punctul de lucru SMURD Șomcuta Mare (FOTO)

Vasile Dale

PREVENIRE: Poliţiştii maramureşeni, implicaţi în Campania SELFIE-UL PE TREN NU IA LIKE-URI, IA VIEȚI

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.