BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ARESTAT PREVENTIV pentru 15 lei și un telefon mobil: Tâlhărie în miez de noapte soluționată de polițiștii din Baia Mare

Polițiștii de investigații criminale din Baia Mare au reușit să probeze activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiu și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

 În fapt, în noaptea de 20 februarie a.c., un bărbat a sesizat poliția faptul că în timp ce se deplasa pe bulevardul Regele Mihai I, în intervalul orar 01:00 – 02:00, a fost agresat de o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil și suma de 15 lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș și urmează să fie prezentată instanței de judecată cu propunere legală.

Ce spune instanța

LELEŢI ANDREIInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 602/197/P/2024 din 27.02.2024 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 27.02.2024 până în data de 27.03.2024 inclusiv, a inculpatului L A, .., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233 – 234 al. 1 lit. d, g Cod penal, cu aplicarea art. 41 al. 1 Cod penal.

Respinge solicitarea inculpatului Leleţi Andrei, prin apărător, de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Inculpatul a contestat măsura.

Te-ar putea interesa si

VIDEO/FOTO: Gospodăria unei mame văduve cu doi copii din Tăuții de Sus a ars ca o torță azi noapte

Vasile Dale

Gabriela Tulbure, primar Seini: ”Podul Unirii” peste Someș între Seini și Pomi leagă Țara Codrului de Țara Oașului

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Beat criță la volan s-a izbit în mașina într-un morman de zăpadă. Un șofer a sunat la 112 – ACTUALIZARE

Vasile Dale

1 mesaj

dan februarie 28, 2024 at 5:38 pm

FELICITARI AGENTILOR FOARTE VIGILENTI.
iN FOND 100000EURO SAU 10 EURO ESTE UN EXEMPLU DE PROFESIONALISM.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.