Important

Activităţi desfăşurate la Școala Gimnazială Bârsana și Școala Gimnazială Nr. 1 Strâmtura, în cadrul proiectului „Și profesorii pot salva!”

Școala Gimnazială Bârsana și Școala Gimnazială Nr. 1 Strâmtura au fost gazdele unor noi acțiuni din cadrul proiectului „Și profesorii pot salva!”, inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în parteneriat cu Fundația pentru SMURD.

În cadrul activităților, s-au desfășurat sesiuni de instruire a cadrelor didactice care își desfășoară activitatea în aceste unități școlare, cu informații teoretice și aplicații practice ale manevrelor de prim ajutor.

Pornind de la ideea că mediul școlar trebuie să ofere siguranță, acest demers oferă participanților abilități vitale de salvare, crescând astfel încrederea și pregatirea în fața situațiilor de urgență.

Domnul inspector școlar pentru activități extrașcolare, prof. Mihai Mureșan, a fost prezent la ambele acțiuni, alături de personalul unităților școlare implicate.

Te-ar putea interesa si

PROGRAMUL TEDI: Școala Siguranței în plină desfășurare la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Baia Mare

Redactie

EȘEC USR-IST RĂSUNĂTOR: Maratonul Vaccinării de la Poienile de Sub Munte, un fiasco total. Prefectul tilicar stă ascuns pe facebook, dar și prin păduri

Vasile Dale

Trei bărbați depistați de polițiști în timp ce conduceau vehicule comițând infracțiuni rutiere

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.