BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

FOTO: Un bărbat care voia să se sinucidă în pădurea de lângă Popas Regal Groși a fost salvat de echipele de salvare

Un apel alarmant a fost recepționat azi-noapte, la ora 22.55, prin S.N.U.A.U. 112. Operatorii 112 ai Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, au mobilizat de îndată un echipaj de poliție din cadrul Secției 1 Groși.

Din informațiile furnizate polițiștilor, persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-ar fi deplasat cu autoturismul înspre pădurea din zona limitrofă a comunei Groși, respectiv pe D.N.18B, cu intenția de a-și suprima viața.

Echipajul Secției 1 Poliție Rurală Groși a luat act de sesizare și s-a deplasat cu operativitate la locul indicat. Cu sprijinul cadrelor militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș și aparținătorilor, cei doi polițiști, familiari cu zona de competență, au dirijat echipa operativă de căutare care, în timp de aproximativ 15-20 de minute au reușit găsirea bărbatului înainte ca acesta să apuce să își pună intențiile de aplicare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru investigații medicale de specialitate.

Pe această cale, ne exprimăm recunoștința față de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși, agent șef adjunct Spătar Liviu și Agent șef adjunct Cristea Răzvan, care prin modul prompt de acțiune au reușit salvarea vieții unui tânăr.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Cu maşina în râpă în ziua de Paşti. Şoferul băut (actualizare)

Redactie

CERCETAT PENTRU TREI INFRACŢIUNI: La adăpostul nopţii a încercat să se sustragă controlului poliţiştilor din Şomcuta Mare

Vasile Dale

Refugiații romi din Ucraina, ajutați de romii din România

Redactie

2 mesaje

dan februarie 28, 2024 at 5:34 pm

In zilele urmatoare se va sinucide in alta parte, ca asa este mintiuca lui.
Trebuie dus la un centru adecvat, altfel….

Raspunde
Claudiu februarie 29, 2024 at 10:11 pm

o bataie buna si ii trece

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.