Important

JUCĂTOARE LA ACS FOTBAL FEMININ: Georgiana Pătca a fost desemnată miss boboc al Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare

În cadrul Balului Bobocilor desfășurat la Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, doi tineri remarcabili au fost desemnați drept cei mai frumoși și talentați boboci. Georgiana Pătca și Alexandru Darolti au fost apreciați pentru frumusețe, abilități în domeniul educațional, cât și în probele la care au participat.

Georgiana Pătca, în vârstă de 17 ani, a captivat atenția colegilor cu frumusețea ei plină de grație și perspicacitatea de care a dat dovadă.

În plus față de realizările sale școlare, Georgiana a devenit o prezență strălucitoare și pe terenul de fotbal, făcând parte din echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

Echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare se mândrește cu Georgiana în rândurile sale, iar desemnarea ei drept Miss Boboc reprezintă o confirmare a faptului că frumusețea și talentul fac casă bună.

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Aeroportul Internațional Maramureș va opera zboruri externe, de linie, în mod regulat începând cu anul 2022

Redactie

ISU MARAMUREŞ: Pregătire cu elevi şi adulţi, cu privire la incendii şi cutremure

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Furnizarea apei potabile, sistată pe Bd. Unirii – nr. 14, str. Salciei din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.