Sport

ANIVERSARE 12 ANI: La mulți ani Sport Team Baia Mare!

Sâmbătă, 2 martie, la Popasul din Vale, echipa de fotbal old boys Sport Team Baia Mare a sărbătorit 12 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie au fost sărbătorite și soțiile jucătorilor, în cinstea Zilei Femeii.

Înainte de deschiderea evenimentului, toți colegii de echipă au oferit flori și mărțișoare partenerelor acestora, după care li s-au cântat „La mulți ani”.

Președintele clubului, Ioan Marchiș, a prezentat câteva aspecte legate de activitatea sportivă a echipei în cei 12 ani, în timp ce pe un ecran se derulau imagini cu jucătorii echipei în diferite meciuri, apoi ajutat de ceilalți membri ai Consiliului Director (Cristian Bărbos – prim-vicepreședinte, Ciprian Coste și Alin Gavrilă – vicepreședinți, Bogdan Țentea și Daniel Gheighiș – membri și Edy Costin – secretar) au fost premiați cei mai buni jucători în anul 2023, astfel:

  • Cei mai buni portari Darius Mihuț și Edy Costin
  • Cei mai buni apărători Marius Cardoș și Vasile Terec
  • Cei mai buni mijlocași Rareș Pop-Popescu și Ovidiu Dărăban
  • Cei mai buni atacanți Cristian Bărbos și Alin Gavrilă
  • Golgheterul echipei Bogdan Bîrle – 27 goluri marcate.
    Toți au primit câte o diplomă și o figurină.
    Tot cu această ocazie, au fost recompensați cu câte o medalie și o diplomă jucătorii care au împlinit zece respectiv cinci și șase ani la echipă: Ionuț Simon, Edy Costin, Florin Florea și Ionuț Pop (10 ani) Ciprian Coste și Gheorghe Mateaș(6, respectiv 5 ani).
    Au mai fost acordate diplome și legitimații de noi membri ai echipei lui Ovidiu Dărăban, Cristian Ciurescu și Ștefan Dărăban, iar lui Florin Florea i s-a oferit o diplomă pentru marcarea a patru goluri într-un meci disputat de Sport Team în 2023.
    De asemenea, au fost recompensați cu câte o diplomă și Vasile Terec și Ciprian Coste, care sunt fotografii-editori ai clubului, iar Edy Costin pentru gestionarea cu profesionalism a site-ului ,,sport-team.ro.
    Având în vedere colaborarea foarte bună cu mass-media locală, pentru promovarea activităților sportive ale echipei în anul 2023, ziarul Graiul Maramureșului, Baia Mare Sport și vasiledale.ro au primit câte o diplomă.
    Și antrenorul echipei, Ioan Marchiș, a fost recompensat din partea echipei cu o diplomă, o figurină și un tablou care-l reprezintă.
    Antrenul a fost asigurat de DJ Florin, iar spre final s-a organizat și un concurs de dans, unde participanții s-au întrecut pe mai multe tipuri de melodii, premiile constând în trei vouchere la o sală fitness din Baia Mare. Juriul a desemnat câştigătoare următoarele perechi:
  • locul I Daniel Gheighiș și Ancuța
  • locul II Ionuț Pop și Reka
  • locul III Gheorghe Mateaș și Dărăban Ana-Maria.
    Nu a lipsit nici tortul aniversar care a fost așteptat cu nerăbdare. La mulți SPORT TEAM și viață cât mai lungă între echipele de fotbal old boys.

Te-ar putea interesa si

Echipa Națională a României a jucat cu încredere în calificările pentru Euro 2024 împotriva Kosovo și Israel

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS: Revanșă cu o victorie categorică. Fărcașa Old Boys – Sport Team 8-3 (5-2)

Redactie

FOTO – VIDEO / DUELUL GALERIILOR: ACS Recea – Universitatea Craiova (tractoare vs fumigene) / ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.