BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Beat și fără permis a intrat cu mopedul într-un autoturism la Breb. Doi răniți (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs ieri pe drumul județean care traversează localitatea din Maramureșul Istoric, Breb.

Conform primelor informații se pare că un bărbat din Breb s-a urcat pe moped cu toate că a consumat băuturi alcoolice și a condus pe un drum public. Alături de el pe moped și-a luat și un amic. La un moment dat acesta într-o curbă a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului cei doi au fost aruncați de pe modep suferind leziuni corporale. Ambii au fost preluați de echipajele medicale fiind transportați la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Polițiștii l-au testat pe mopedest rezultatul etilotestului fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată polițiști au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

Ce spune Poliția

Ieri, 3 martie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au intervenit la un eveniment rutier, produs în localitatea Breb.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 61 de ani care a condus un moped pe raza localității Breb, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi intrat în coliziune cu un autoturismul care circula din sens opus.

Pe moped, în calitate de pasager, se afla un bărbat de 33 de ani din Breb.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l  alcool în aerul expirat, fiindu-i prelevate  doua mostre biologice de sânge. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere.

În urma producerii evenimentului rutier au rezultat două victime, respectiv conducătorul și pasagerul mopedului, care au fost transportați la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătamare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

Accident: Carambol pe DN1C la ieserea din Somcuta Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: DEPRESIA – O băimăreancă salvata de la moarte după ce ar fi intenționat să se sinucidă

Vasile Dale

EXCLUSIV: Râd și curcile de polițiștii lui Ghițucă de la LOCALĂ. Au cerut ajutorul polițiștilor adevărați tocmai la sediul Poliției Locale. S-au ales cu o sancțiune contravențională – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.