BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

GHIȚUCĂ NU ÎI VEZI? Duba celor de la AUR parcată la Maramureșul direct pe scuar (FOTO)

Că în Baia Mare nu sunt locuri de parcare suficiente este o certitudine. Că fiecare parchează unde îl taie capul este o altă certitudine. Că portarii de la Poliția Locală a căror șef este cercetat disciplinar (rezultatele încă nu au fost finalizate de zici că respectiva comisie ar face raport pentru a-l trimite pe Marte) sancționează după cum îi taie capul este o altă certitudine. Că le-au fost retrase atribuțiile pe linie rutieră este o altă certitudine. Că au rămas doar cu amenzi pentru parcări este încă una din multele certitudini.

În spațiul online pe rețelele de socializare au apărut în weekend fotografii cu duba celor de la Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) parcată direct pe scuar, nu în parcările special amenajate de la Maramureșul. Comentariile internauților sunt savuroase și toate arată cu degetul spre portarii de la Locală. ”Fricoși”, ”Când ar trebui să fie în stradă nu sunt!” sunt doar câteva dintre ele.

Noi publicăm fotografiile dar și o fotografie în care boss-ul certat disciplinar de la Poliția Locală Baia Mare, Ghițucă Perian se fotografia cu unul dintre concurenți la Eurovision 2016, selecția Națională găzduită de Baia Mare. E drept, în 2016, Baia Mare era în era plină de dezvoltare și având a primarului fugar, Cherecheș. La momentul respectiv, Ghițucă ținea falnic în mână o sabie (parcă era Xena, prințesa războinică) iar concurentul îi ”mușca hiretic” din legitimația NYPD Poliția Locală Baia Mare ce și-o ținea agățată falnic la gât.

Dar cu cotorul cu amenzile pentru lipsa tichetelor de parcare când te vedem în stradă oare? Ghițucă de ce nu i-ai invitat la sediu pe domnii de la AUR? Sau poate i-ai iertat că viceprimarul cu atribuții de primar, Doru Dăncuș va candida pe listele lor la funcția de primar (asta spune colegul Vischi de la 2MNews.ro). Să nu sari în sus, domn Ghițucă, noi doar întrebăm, nu dăm cu parul… nu acuzăm.

Sursa foto: facebook.com

Te-ar putea interesa si

Maramureșean care a călătorit în Nigeria – al optulea caz de infectare cu varianta Omicron în România

Vasile Dale

PREVENIRE: Acţiuni ale poliţiştilor maramureşeni pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane

Redactie

PESTE 2.400 PACHETE CONFISCATE: Un tânăr din Bistra nu a scăpat de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus

Vasile Dale

4 mesaje

Adi martie 4, 2024 at 4:37 pm

Doru Dăncuş = candidat la Primărie din partea AUR.
Poliția Locală = în subordinea lui Doru Dăncuş.
Cum credeți atunci că Poliția Locală poate amenda partidul şefului lor? Este de noaptea minții……. Vor fi tot mai multe asemenea probleme şi conflicte de interese.

Raspunde
mo martie 5, 2024 at 10:44 am

da totusi o sunat cineva la locala/nationala sau doar comentam ca sa ne aflam in treaba? intreb pentru ca stam deficitar la capitolul implicare civica, bine aici intram si in sfera politicului umpic, si nah, e mai greu de separat neghina de grau…

Raspunde
No.amu.cum.ii? martie 5, 2024 at 9:19 am

Ce penibil poate fi domn ghituca asta. O jena de-mi vine sa strang din buci.

Raspunde
Mirel Ardelean martie 5, 2024 at 3:17 pm

Haideti domnule Dale în parcarea dinspre SRI a parcului central să îi vedeți la 05 dimineața cum dorm polițiștii locali în mașina pornită și cu farurile oprite.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.