BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIVITATE: AVEM IMAGINILE Răscoalei” de la 1907 în variantă CHELINȚA, Ulmeni 2024

Avem imaginile bătăii care a avut loc duminică după amiază în localitatea Chelința, oraș Ulmeni, județ Maramureș. Vă reamintim că atunci două grupuri s-au bătut cu topoare, securi, lopeți, lețuri din garduri și bolovani. 4 persoane au ajuns rănite la SpitaluL Județean de Urgență Baia Mare.

La fața locului au intervenit mascații pentru a calma spiritele. 13 persoane au fost săltate și au fost duse la audieri. Două persoane (un minor de 16 ani și un tânăr de 27 ani) au fost reținuți pentru 24 de ore.

Și CAM ATÂT. Procurorii nu i-au prezentat în fața judecătorilor pentru a cerere arestarea preventivă. Nu au dispus nici măcar control judiciar. Practic sunt cercetați în libertate sub aspectul infracțiunilor de tulturarea ordinii și liniștii publice, încăierare și lovire sau alte violențe.

Vă avertizăm că imaginile sunt șocante și din acest motiv am decis să le blurăm.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PREMIERĂ / ACTUALIZARE: Bărbat înecat în râul Iza la Sighetu Marmației în zona podului Ronișoara

Vasile Dale

EXCLUSIV CAMERĂ SUPRAVEGHERE: ALERTĂ LA GRANIȚĂ – Ar fi trecut granița ilegal dar sunt de negăsit. Percheziții în Lunca la Tisa (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

CE SE MAI FURĂ / ACTUALIZARE: Sirene de pe clădiri, camere de supraveghere, proiectoare din şcoli. Autorul, un băimărean de 20 de ani, a fost reţinut

Redactie

1 mesaj

S. Spillberg martie 6, 2024 at 3:37 pm

A fost remake după,,A doua cădere a Constantinopolului,, . Imaginile sunt probabil de la Buftea , din timpul filmărilor . Din păcate Loredana și Temișan nu au partikipat ei având staulul 60km mai la vale .
Ciudat e cum de nu au tras cu săgeți și nu au aruncat cu sulițe ( probabil le-au tras prin aplicațiile de pe smartphone )
,,1907 is allways here,,

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.