BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

CUPȘENI: Mobilier nou pentru toate școlile din comună. Banii europeni din PNRR

”Am semnat ieri un contract crucial pentru mobilierul școlilor din comuna noastră, în valoare de aproape 2.5 miliarde lei vechi, prin intermediul fondurilor europene din PNRR.

Această realizare nu ar fi fost posibilă fără susținerea de neînlocuit a deputatului Gabriel-Valer Zetea și a domnului prim-ministru Marcel Ciolacu, ale căror eforturi neobosite au contribuit la transformarea acestei viziuni în realitate.

Școala, locul unde se clădesc visuri și se aprind speranțe, devine astfel inima comunității noastre. Acest proiect nu este doar despre mobilier sau construcții, ci despre investiția în viitorul fiecărui elev, în șansele și oportunitățile pe care le merită. Prin această inițiativă, ne propunem să oferim nu doar bănci și scaune, ci o platformă solidă pentru educația și dezvoltarea fiecărui tânăr.

În momente precum acestea, recunoaștem cu admirație eforturile liderilor noștri, deputatul Gabriel Zetea și prim-ministrul Marcel Ciolacu, ale căror viziuni și implicare au fost farurile care ne-au ghidat în această călătorie. Le mulțumesc pentru angajamentul lor în a face din educație o prioritate și pentru sprijinul necondiționat oferit comunității noastre” a transmis Lucia Chermezan, primarul comunei Cupșeni.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Colegii de la IPJ Maramureș și-au luat rămas bun de la cms șef Gabriel Ciprian Sauliuc

Redactie

Cursuri de make-up. Ce beneficii poate aduce formarea profesională a unei pasiuni

Vasile Dale

VIDEO / PROSTIE ÎN FORMĂ PURĂ: Doi tineri sigheteni s-au „distrat” azi noapte acționând dintr-o mașină la un megafon sunetul unei sirene de război, anunțând că ne atacă Rusia – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.