BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

CUPȘENI: Mobilier nou pentru toate școlile din comună. Banii europeni din PNRR

”Am semnat ieri un contract crucial pentru mobilierul școlilor din comuna noastră, în valoare de aproape 2.5 miliarde lei vechi, prin intermediul fondurilor europene din PNRR.

Această realizare nu ar fi fost posibilă fără susținerea de neînlocuit a deputatului Gabriel-Valer Zetea și a domnului prim-ministru Marcel Ciolacu, ale căror eforturi neobosite au contribuit la transformarea acestei viziuni în realitate.

Școala, locul unde se clădesc visuri și se aprind speranțe, devine astfel inima comunității noastre. Acest proiect nu este doar despre mobilier sau construcții, ci despre investiția în viitorul fiecărui elev, în șansele și oportunitățile pe care le merită. Prin această inițiativă, ne propunem să oferim nu doar bănci și scaune, ci o platformă solidă pentru educația și dezvoltarea fiecărui tânăr.

În momente precum acestea, recunoaștem cu admirație eforturile liderilor noștri, deputatul Gabriel Zetea și prim-ministrul Marcel Ciolacu, ale căror viziuni și implicare au fost farurile care ne-au ghidat în această călătorie. Le mulțumesc pentru angajamentul lor în a face din educație o prioritate și pentru sprijinul necondiționat oferit comunității noastre” a transmis Lucia Chermezan, primarul comunei Cupșeni.

Te-ar putea interesa si

DRUMARI INEXISTENTI: UN TIR A RUPT UN STALP SI S-A OPRIT INTR-O CASA IN BUCIUMI PE DN1C. ACCIDENT SI PE DN19 (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ŞOFERII REVOLTAŢI SUNT HOTĂRÂŢI: Blocarea DN 18 B Baia Mare – Târgu Lăpuş (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: E GROASĂ RĂU DE TOT – Scandal sexual într-o școală generală din orașul lui MORAR! Copil de clasa a VIII-a ar fi făcut sex cu o elevă de clasa a VI-a în unitatea de învățământ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.