BREAKING NEWSEveniment

Doi spărgători au fost prinși de polițiști. Emanuel Samuel a dat 7 lovituri și a fost arestat preventiv

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 18 ani din municipiu, bănuit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În fapt, la data de 19 februarie a.c., un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Baia Mare că din incinta unui magazin de electrocasnice, au fost sustrase, în repetate rânduri, mai multe bunuri. Furturile s-ar fi comis în perioada 14 decembrie 2023 – 18 februarie 2024, iar valoarea prejudiciului a depășit suma de 18.000 de lei.

În urma activităților de cercetare și investigare efectuate, polițiștii au identificat un băimărean de 18 ani, bănuit de comiterea actelor materiale.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Instanța l-a arestat preventiv

MĂRCUŞ EMANUEL-SAMUELInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 543/197/P/2024, din data de 06.03.2024 şi în consecinţă:

În temeiul art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 2, art. 226 alin. 1 Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului MĂRCUȘ EMANUEL-SAMUEL,, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, prev. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b) C.pen., cu aplicarea art. 35 al. 1 C.pen. (7 acte materiale) și art. 41 al. 1 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06.03.2024 până în data de 04.04.2024 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului Mărcu? Emanuel-Samuel, prin apărător, de a se lua împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 06.03.2024, ora 10.20. Inculpatul a contestat decizia. A fost depus în arestul IPJ Maramureș.

Bunuri sustrase, recuperate cu operativitate de polițiștii din Baia Sprie

La începutul acestei săptămâni, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în perioada 2-3 martie a.c., în incinta unei societăți comerciale din Tăuții de Sus, de unde au sustras racoanțe forestiere din aluminiu, în valoare de 7.500 de lei.

În urma activităților desfățurate de polițiștii de investigații criminale ai Poliției Orașului Baia Sprie, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată la scurt timp, fiind vorba de un băimărean de 21 de ani. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

Turiștii tânjesc după Crăciunul de altădată. La Ungureni în Țara Lăpușului distracția de Crăciun este în toi

Vasile Dale

GALERIE FOTO ACTUALIZARE: Accident cu victimă încarcerată în Cavnic, în apropierea pârtiilor de schi

Vasile Dale

TREBUIE RĂBDARE: În Vama Petea, timpi de așteptare foarte mari. Vezi ce a pățit un șofer (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.