BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un șofer urmărit de poliția a ”zburat” în curtea unei case din Borșa. Încă nu a fost prins

Aseară, în jurul orei 23.40, polițiștii Formațiunii Rutiere Borșa au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care circula pe strada 22 Decembrie din orașul Borșa. Persoana aflată la volanul autoturismului nu a oprit, continuându-și deplasarea cu viteză excesivă pe strada 22 Decembrie, ulterior pe strada Unirii din oraș.

La scurt timp, autoturismul urmărit a fost găsit de polițiști răsturnat în curtea unui imobil de pe strada Unirii. Polițiștii au efectuat verificări în zonă, fără a identifica vreo persoană implicată în eveniment.

În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării persoanei care a condus autoturismul și stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, în vederea luării măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

Concurs organizat de Asociația AMU intitulat: AMU înflorește Baia Mare. Află premiile

Vasile Dale

CĂTRE BEJ MARAMUREŞ: Se cere schimbarea din funcție a președintelui Biroului Electoral de Circumscripție Orășenească Vișeu de Sus. Află motivul (foto document)

Redactie

IMPACT VIOLENT: O mașină de intervenție s-a ciocnit de un autoturism la McDonald’s în Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

A ÎNCERCAT SĂ MINTĂ: Borșeanul care a fugit de poliție și a ”aterizat” cu mașina într-o curte nu avea permis de conducere – Stiri din Maramures martie 13, 2024 at 4:41 pm

[…] EXCLUSIV FOTO: Un șofer urmărit de poliția a ”zburat” în curtea unei case din Borșa. Încă… accidentbaia mareborsaimpactmaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.