Sport

POE PODIUMUL NAŢIONAL LA JUDO: Jandarmii maramureșeni continuă tradiția rezultatelor excepționale

Așa cum ne-au obișnuit, jandarmii maramureșeni se numără printre cei mai buni sportivi din țară la Judo. Tradiția nu putea fi întreruptă nici anul acesta când plt. Pop Denis și plt. Grigoriciuc Mirel au obținut locuri fruntașe la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne care a avut loc în perioada 5-8 martie 2024 la Călimănești, în județul Vâlcea.

Dintre cei 100 de participanți, colegii noștri au obținut locul al II-lea (Denis), respectiv locul al III-lea (Mirel), la proba individuală, la categoria lor de vârstă și greutate și locul al II-lea la proba pe echipe.

Denis practică Judo de 20 de ani și are un palmares impresionant de cupe, medalii și diplome- peste 100 din fiecare. Participă anual la concursuri și competiții naționale sau internaționale de unde nu se întoarce niciodată fără premii.
Pentru că iubește atât de mult acest sport, în urmă cu aproape șase ani a hotărât să transmită ceea ce știe și celor tineri și de atunci și-a asumat și rolul de antrenor. Pregătește copii și tineri din toate grupele de vârstă, insuflându-le acestora disciplina sportivă, dar și apetitul pentru competiție și pentru dorința de a câștiga.

Mirel practică Judo de peste 17 ani. În tot acest timp, antrenamentul și munca susținute s-au materializat în obținerea de premii si medalii la mai toate competițiile naționale și internaționale la care a participat. În paralel, Mirel pregătește copii și tineri pentru competițiile de Judo din țară sau din străinătate, unde aceștia obțin rezultate bune și foarte bune la fiecare participare.

„Suntem mândri de voi băieți! Felicitări și mult succes în continuare!”, spun reprezentanţii IJJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

Jandarmii maramureşeni, la Campionatul Naţional de Înot al MAI

Vasile Dale

FOTO: OFSD Baia Mare sprijină deplasarea în Genova a sportivilor de la ACS KickBox Baia Mare

Redactie

Tehnici de judo practicate de polițiștii maramureșeni le-au adus acestora un loc pe podium la concursul organizat de MAI

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.