NationalRecomandate

FOTO: Un băiat de 14 ani a fost găsit mort în casă, în Satu Mare

Tragedie în municipiul Satu Mare. În această dimineață, o persoană a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 și a solicitat sprijin medical de urgență după ce un minor, în vârstă de 14 ani, nu a mai putut să fie trezit pentru a merge la școală. Echipajul medical ajuns la fața locului a început manevrele de resuscitare la fața locului, dar nu a mai putut să facă nimic pentru victimă, declarând decesul chiar la fața locului, conform informațiilor PresaSM.

Deocamdată, în cauză nu sunt suspiciuni că minorul ar fi fost victima vreunei agresiuni, pe corpul acestuia nefiind evidențiate urme de violență. Cel mai probabil că ar putea fi vorba despre o condiție medicală preexistentă. Cazul a fost preluat de către spcialiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare.

Corpul neînsuflețit va fi dus la Prosectura Spitalului Județean de Urgență Satu Mare în vederea efectuării autopsiei. Medicii legiști vor fi cei care vor stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au dus la această tragedie fără margini pentru familia din municipiul Satu Mare.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

Gabriela Tulbure, primar Seini: ”Podul Unirii” peste Someș între Seini și Pomi leagă Țara Codrului de Țara Oașului

Redactie

BĂTAIE ÎN BORŞA: Doi tineri au bătut un localnic într-un bar

Vasile Dale

MÂNĂ CRIMINALĂ LA BORȘA: Un microbuz și un autoturism au fost incendiate. Proprietarul – disperat

Vasile Dale

1 mesaj

A martie 12, 2024 at 1:25 pm

Ce titlu, felicitări! Rar se mai găsesc băieți de 14 ani in casa..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.