BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Clipe de coșmar pentru o tânără din Borșa. Amenințată cu securea, urmărită, înjurată. Suspectul… ”liber ca pasărea cerului”

O tânără din Borșa trăiește zi de zi un adevărat coșmar. Este urmărită, este înjurată, amenințată la telefon, amenințată la domiciliu cu securea de un individ care ar mai fi cercetat într-un dosar penal. A cerut ajutorul poliției, doar că suspectul este cercetat… în libertate. Nu s-a emis nici un ordin de protecție măcar până acum.

”Ce se întâmplă în Borșa este ireal. Am trei fetițe și îmi este frică să stau în casă de numitul… Nicu D. Vine cu securea la amenință cu moartea. S-a urcat la volan deși nu are permis. Unde ne vede prin oraș se dă cu mașina după noi. Repet nu are permis. Mă amenință, îmi amenință fetițele. L-am dat la poliție însă nu se oprește. Nici el nici nevastă-sa. Vă transmit imagini cum vine la bloc noaptea și ne amenință. Vă trimit mesaje cum atât el cât și nevastă-sa ne amenință cu moartea.

În 20 februarie 2024 a venit cu securea peste noi. Am chemat poliția iar în 21 februarie am depus plângere la poliție. De atunci ne amenință zi de zi. Și astăzi a trecut cu duba pe lângă noi. Nu mai putem ieși din casă cu fetițele noastre” ne-a scris o tânără din Borșa.

Ce spune Poliția

Partea vătămată este o tânără, de 24 de ani, iar persoana cercetată pentru comiterea faptelor un bărbat, de 27 de ani. Conform informațiilor noastre acesta mai este cercetat într-un dosar tot pentru infracțiunea de conducere fără permis.

”Polițiștii din Borșa efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unor dosare penale întocmite privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere” ne-a transmis IPJ Maramureș.

Te-ar putea interesa si

BĂNUIELILE S-AU ADEVERIT / ACTUALIZARE: Poliţiştii nu au găsit Mercedesul dispărut. Hoţul a fost arestat preventiv (FOTO)

Vasile Dale

BUCIUMI: Un TIR a intrat în mașina care circula în fața sa. Doi adulți și o fetiță de 4 ani care mergeau pe litoral și-au văzut moartea cu ochii (FOTO)

Vasile Dale

Vezi cine este tânărul decedat în tragicul accident de la Sighetu Marmației. BMW-ul s-a făcut praf (foto/video)

Vasile Dale

3 mesaje

lesc martie 14, 2024 at 8:00 am

Nu trece saptamana fara o stire de genul din Borsa sau Viseu. Vestul Salbatic al Romaniei, unde politia doarme sau nu exista.

Raspunde
AUR PENTRU BORSA martie 14, 2024 at 11:31 am

Borșa așa cum a zis primarul timis ioan , este vestul sălbatic, nu se schimbă nimic, uni au spate și de aceea fac ce vor ei , cum este și colț alb ,a făcut infracțiuni la greu și a tot ieșit cu control judiciar de 2 ani ,liber, acum s-a aflat că lucrează pentru primarul din Borsa Timiș ioan Sorin, ,care are făcute cabani la pîrtea unde este telegondola, și un sef de la ANAF Baia mare are o cabana acolo,pe terenul compososeratului chiistigat in instanta de Matei mihai .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.