Sport

Ziua Poliției marcată prin competiție de fotbal

Sportul te învață să ai caracter, să joci după reguli, să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi, te învață ce este viața.

Activitățile premergătoare Zilei Poliției continuă. Pe parcursul a două zile, 13 respectiv 14 martie, fotbalul i-a adus împreună pe polițiștii pasionați de acest sport. Mai multe echipe de fotbal formate din polițiști maramureșeni au luat parte la manifestarea sportivă.

Fairplay-ul nu a lipsit, iar toți cei prezenți s-au bucurat de puțină mișcare și voie bună, fiecare sport practicat având de fapt o importanță și motivație în dezvoltarea diferitelor abilități. Pentru jucătorii participanți, fotbalul este o pasiune pe care o manifestă constant în timpul liber și care îi ajută la creșterea rezistenței fizice, îmbunătățirea reflexelor, a vitezei de reacție și antrenarea muncii în echipă.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Biroul Investigații Criminale Baia Mare, pe locul doi s-a clasat Serviciul de Ordine Publică, iar pe locul trei Poliția Vișeu de Sus. Echipele au fost premiate cu diplome și medalii dar, așa cum spun marii sportivi, partea preferată dintr-un meci constă în oportunitatea de a juca.

Activitatea a fost realizată cu sprijinul Clubului Sportiv Dinamo Maramureș și Sindicatului Europol, reprezentați de Horațiu Damian și Pop Ionuț.

Te-ar putea interesa si

Băimăreanca Delia Ana Kovacs, medaliată la Campionatul European de înot în ape înghețate de la Oradea

Redactie

FOTO: Hand to hand fighting – Află rezultatele obținute de sportivii de la CSO Borșa

Vasile Dale

BAIA MARE: Zeci de sportivi, cursă caritabilă pentru un aparat medical performant de refacere în cazul accidentărilor grave

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.