BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Maramureșul SĂLBATIC, tentativă la omor – Doi tineri bătuți crunt cu răngile în stradă la Sighet. Un suspect ar fi fugit în Anglia

A fost bătaie sălbatică în stradă la Sighetu Marmației. Sursele noastre spun că s-au folosit răngi. Doi tineri au ajuns pe mâinile medicilor, unul dintre aceștia fiind în stare foarte gravă. Curios este faptul că deși au trecut câteva zile de la momentul agresiunii, suspecții sunt în libertate. Ba unul dintre ei ar fi părăsit teritoriul României! Chiar despre acesta sursele noastre spun că ar mai avea probleme cu legea, dar de fiecare dată ”scăpa basma curată”. Cu sau fără sprijin, am putea spune noi.

Cei doi tineri din Ferești au fost atacați în stradă și loviți fără milă cu o rangă, spun sursele noastre. Unul dintre ei, angajat al unității spitalicești din Sighet, a suferit leziuni grave la nivelul capului. A fost dus la Spitalul Municipal Sighet, de unde a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Medicii îl vor supune se pare unei intervenții chirurgicale complexe. Celălalt tânăr a fost și el rănit. A rămas fără mai mulți dinți în gură, maxilarul rupt dar și o mână ruptă.

Procurorii au schimbat încadrarea faptei: tentativă la omor

Oficial am aflat până acum faptul că în noaptea de duminică spre luni (10/11 martie 2024) în urma unei sesizări de urgență la 112 ”polițiștii din Sighetu Marmației s-au deplasat pe strada Dragoș Vodă pentru a interveni la un eveniment privind o agresiune fizică produsă asupra doi tineri cu vârste de 22 și 23 de ani.

Persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi doi bărbați cu vârste de 26 și 31 de ani din Călinești și Sighetu Marmației. În urma celor constate la fața locului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În baza constatărilor preliminare efectuate de medicul legist, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, cercetările fiind continuate de către Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, pentru probarea activității infracționale și luarea măsurilor legale”.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL ÎN TRAFIC: Doi „berbeci” din Borșa au sărit să bată un alt șofer pe DN18. Accidente în Baia Sprie și Vișeu (VIDEO CAMERĂ BORD)

Vasile Dale

Autoturism radiat din circulație, oprit de poliţiştii de frontieră la Crăciunești

Redactie

EXCLUSIV IPJ Maramureș: VALEA IZEI – Dosar penal în cazul unei partide de vânătoare la finalul căreia s-ar fi jupuit și eviscerat mistreții împușcați la fața locului

Vasile Dale

2 mesaje

Mircea Valentin martie 16, 2024 at 2:22 pm

Acest tanar a provocat mai multe scandaluri la randul sau,si in comuna Sarasau de langa Sighetul Marmatiei
Acesta a sarit cu drjuba la niste baietii aflati in circulatie pe drumul principal cu ,cu drjuba si cu niste sabii.
A provocat un adevarat masacru atunci,au fost baietii taiati si ajunsi la spital,si ca de fiecare data acest tanar scapa basma-curata.
Cine stie cine il tine in spate,poate familia lui foarte „instariti” cu relatii la cluj.Stie toata lumea ce face si cu ce se ocupa.

Raspunde
EXCLUSIV: Fugit în Anglia, suspect pentru tentativă la omor, Daniel Pop Dragoș a fost dat în urmărire națională și internațională – Stiri din Maramures martie 23, 2024 at 8:57 am

[…] Vă prezentam săptămâna trecută un caz absolut șocant petrecut la Sighetu Marmației. Acolo, doi tineri din Ferește au ajuns pe mâinile medicilor după ce au fost bătuți crunt cu răngile de alți tineri. Vă spuneam atunci că unul dintre suspecți ar fi părăsit teritoriul României având destinația Anglia. […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.