Sport

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: Polițiști de profesie, sportivi în timpul liber

Pe final de săptămână, polițiștii maramureșeni s-au întrecut la volei în sala de sport a Liceului Teoretic „Petru Rareș”. A fost o altă activitatea bazată pe interacțiune și intuiție, organizată în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Poliției Române de către Poliția Orașului Târgu Lăpuș și Secția 7 Poliție Rurală Suciu de Sus.

Patru echipe de polițiști și-au pus în valoare atât abilitățile sportive, cât și spiritul de echipă, colegialitatea, prietenia.

Echipa Serviciului pentru Acțiuni Speciale a continuat să joace până a demonstrat că deține toate abilitățile pentru a fi pe primul loc. Pe locul doi s-a clasat Serviciul Investigații Criminale, pe locul trei echipa Poliției Târgu Lăpuș și Secția 7 Suciu de Sus, iar pe locul patru Jandarmeria Târgu Lăpuș.

Considerând că nu joacă niciodată cu adevărat împotriva unui adversar, ci cu ei înșiși, de fiecare dată pentru a-și demonstra că pot fi mai buni ca ieri, polițiștii voleibaliști vor continua să se antreneze pentru a deveni cea mai bună versiune a lor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Tenis de câmp – Maramureșeanul Vlăduț Alexandru Lupu luptă în semifinalele turneului de la Fujairah (UAE) cu un alt român antrenat la Academia Mouratoglou

Vasile Dale

ATLETISM: Sportivii de la LPS Baia Mare, pe podium la Campionatul Național de aruncări lungi de iarnă

Redactie

FOTBAL. CUPA ROMÂNIEI: Progresul Şomcuta Mare debutează în 9 august în faza 1

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.