BREAKING NEWSELECTORALE

Cu încredere, prin Maramureş! Alături de primarul gospodar din Ocna Șugatag, Ioan OaneaCu încredere, prin Maramureş!

În adâncurile frumuseții sale, în inima Maramureșului se ascunde un colț de țară ce pare a fi rupt din paginile poveștilor vechi, un tărâm unde timpul își croiește drumul cu liniște și măreție. Maramureșul nu poate fi cunoscut doar din fuga mașinilor învăluite în praful drumurilor asfaltate, ci trebuie descoperit pas cu pas, pe jos, simțind fiecare răsuflare a naturii și fiecare bătaie a inimilor oamenilor ce-i populează văile și munții.

În Maramureș, fiecare pas te poartă prin peisaje desprinse din tablouri, cu păduri dese ce îți șoptesc povești vechi și munți impunători ce îți măresc sufletul. Dar adevărata frumusețe a acestui loc se ascunde în oamenii săi, în mâinile muncitoare ale gospodarilor ce îngrijesc cu drag pământul, în tradițiile străvechi ce sunt păstrate vii în fiecare căsuță de lemn.

În Maramureș, drumurile nu sunt doar căi de traversat, ci fire de legătură între sate și oameni. Aici, întâlnirile pe ulițe încovoiate sunt mai mult decât simple saluturi de la geamul mașinii, sunt adevărate schimburi de povești și tradiții. Aici, primarii sunt mai mult decât reprezentanți ai autorității, ei sunt prieteni și gospodari ce știu fiecare colț al pământului lor.

Maramureșul nu este doar o destinație turistică ci o comoară a României ce merită descoperită cu răbdare și admirație. Bogat în frumusețe naturală și în tradiții autentice, acest colț de rai își așteaptă vizitatorii să îl pătrundă cu inimile deschise și să îl descopere așa cum este el, autentic și plin de viață. Oamenii Maramureșului merită toată aprecierea și respectul nostru, iar conducătorii săi ar trebui să îi privească cu ochi de dragoste și să îi sprijine în conservarea și promovarea bogățiilor lor unice.

Așa am luat și eu la pas, Maramureșul, alături de primarul gospodar din Ocna Șugatag, Ioan Oanea și i-am simțit fiecare fior și am trăit fiecare poveste pe care a vrut să ne-o transmită. Pentru că noi iubim Maramureșul și mergem înainte CU ÎNCREDERE!

#FrumosulMaramureș#tradiții#oamenigospodari

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Te-ar putea interesa si

Tineri umiliți de ”barosanul” cu aere de ”manager” de la Carrefour Baia Mare. Mall-urile din Baia Mare ”copiază” capitala la năravurile proaste (CITITORI)

Vasile Dale

Foto/video: Pradator sexual prins de politisti intr-un parc din Baia Mare. Bărbatul a fost dus DESCULȚ în sediul Poliției

Vasile Dale

IMAGINI ȘOCANTE: O oră au tăiat pompierii mașina pentru a salva viața unui bărbat încarcerat pe Vasile Lucaciu lângă Pompieri. Bărbatul a murit la spital (foto/video – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

3 mesaje

Eu martie 18, 2024 at 12:15 pm

Da suntem printre ultimele județe la infrastructura,dracu vă ia ați început cerșitul ,ne merităm soarta ,presa promovează astfel de tâlhari a să își umple conturile iar omul de rand rabdă de ce nu promovați adevărul ?? Majoritatea presei are cea mai mare vina in distrugerea acestei țări prima data voi ați merita să fiți trași la răspundere și apoi cei pe care voi îi slujiți ,rușine să vă fie

Raspunde
mo martie 19, 2024 at 10:05 am

e un punct de vedere interesant, oare cat costa un articol de genu, platit din banii „obtinuti” de la bugetul statului?

Raspunde
Vali martie 19, 2024 at 9:18 am

Primar gospodar in Ocna Sugatag? Ati intrat la strandul orasului? Arata de vremurile noastre? V-ati cazat in Ocna Sugatag? Ati avut apa? Pacat. intradevar judetul merita la primarii oameni gospodari.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.