Eveniment

Stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,, Pintea Viteazul” Maramureș

În perioada 18 martie – 26 aprilie 2024, un număr de 15 elevi din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni își efectuează stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,, Pintea Viteazul” Maramureș.
Stagiul de practică se desfășoară la structurile de pază, unde elevii vor avea ocazia să aplice cunoștințele teoretice, dar și să aprofundeze ceea ce au învățat despre misiunile specifice ale jandarmeriei.
Personalul responsabil cu pregătirea profesională din cadrul Jandarmeriei Maramureș le-a expus elevilor informații legate de specificul unității, atribuțiile, programul și misiunile desfășurate în zona de competență teritorială, precum și modalitatea de desfășurare a activităților din acestă perioadă.

Dorim tuturor elevilor mult succes în parcurgerea acestui stagiu de practică, asigurându-i totodată de întregul nostru sprijin în dobândirea competențelor specifice meseriei de jandarm.

Te-ar putea interesa si

AVEM IMAGINILE CU MOMENTUL IN CARE A FOST GASIT CADAVRUL FETITEI DE 5 ANI UCISE SI VIOLATE. CRIMINALIST: SUSPECTUL AR PUTEA FI MINOR! (EXCLUSIV/VIDEO)

Vasile Dale

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști​i sătmăreni pe numele unui maramureşean de 47 de ani

Redactie

PARCUL NAŢIONAL MUNŢII RODNEI: Jandarmii, amenințați cu arma de hoții de lemne. Minor din Borşa, printre bănuiţi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.