BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie năprasnică la Sighet – Șase tineri și-au dat ”omorul” în stradă în zona ”Dallas” – actualizare

A fost bătaie ca-n fime în această seară pe strada Unirii (zona Dallas) din municipiul Sighetu Marmației. Șase tineri și-au împărțit pumni și picioare efectiv fără milă. Doi dintre tinerii care au participat la ”război” au ieșit extrem de șifonați.

Unul dintre ei a fost lovit și trântit la pământ. Acolo au încasat pumni și picioare, la greu. Cel de-al doilea a primit un croșeu de stânga direct în gură și a căzut inert lovindu-se cu capul de asfalt. El a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale.

Bătaia a fost sesizată la 112 de locatarii unui bloc din zonă. Trei echipaje ale Poliției Municipiului Sighetu Marmației și un echipaj EPA SMURD au intervenit la fața locului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, la ora 20.56, Poliția Municipiului Sighetu Marmației a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 să intervină pe strada Bogdan Vodă la un scandal produs între mai multe persoane.

Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au aplanat starea conflictuală. În urma altercației, una dintre persoanele implicate a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au desfășurat activități specifice și au identificat toți cei implicați.

A fost întocmit dosar penal și sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform unor surse totul ar fi pornit de la un telefon mobil care ar fi fost sustras de la unul dintre tineri. Cel care a rămas fără el și-ar fi adunat gașca și a vrut să își recupereze bunul ”dispărut”.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și loviri sau alte violențe.

vom reveni cu informații oficiale

Te-ar putea interesa si

VIȘEU DE SUS: ”PUȚULICĂ DE VIȘEU” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vasile Dale

VIDEO: Drumuri distruse, gospodări afectate, curți și beciuri inundate. Află raportul OFICIAL al dezastrului din Borșa

Vasile Dale

EXCLUSIV: Încă un elev bătut la Școala Profesională nr. 1 Vișeu de Sus. ”I-au tras niște şuturi în fund”

Vasile Dale

1 mesaj

Geta martie 19, 2024 at 11:23 pm

Pregatesc campionatul de box, atat a mai ramas din MM

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.