BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

MARAMUREȘUL SĂLBATIC: Poliţişti, ameninţaţi cu o sabie la Budeşti. Agresorul a fost împuşcat in picioare (actualizare)

Conform surselor noastre victima și agresorul sunt vecini în Budești. Cei doi nu au avut divergențe până ieri. Conflictul dintre cei doi ar fi izbucnit spontan iar agresorul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Agresorul și-a lovit vecinul cu pumnii și picioarele. Aparținătorii au sunat la 112 și au cerut ajutor.

La vederea polițiștilor agresorul și-a ieșit pur și simplu din minți: a luat o sabie și i-a amenințat. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical însă agresorul nu s-a oprit. A continuat să îi amenințe pe polițiști. Aceștia au fost nevoiți să tragă un foc de armă înspre picioarele agresorului. După ce l-au împușcat polițiștii au chemat echipajele medicale.

Ce spune Poliția

La data de 20 martie a.c. , ora 16.53, polițistii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost solicitați prin SNUAU 112, să intervină la o agresiune soldată cu rănirea unei persoane, în localitatea Budești.

La fața locului a fost identificată persoana vătămată, un bărbat, de 73 de ani, care prezenta leziuni.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a continuat să fie recalcitrant și i-ar fi amenințat și pe aceștia cu o sabie.

S-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar, ulterior, în direcția bărbatului, în zona picioarelor.

Bărbatul a fost imobilizat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, o echipă complexă de polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE: Pieton lovit de o maşină pe trecerea de pietoni la intersecţia bulevardului Unirii cu Traian. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: CAZ ȘOCANT LA ȘCOALA DIN VIȘEU DE JOS – Un profesor pensionar acuzat că ar fi lovit un elev și că ar pipăi fetele (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Şeful Postului de Poliţie Sarasău, confirmat pozitiv cu COVID-19

Vasile Dale

1 mesaj

BUDEȘTI: A atacat polițiștii cu sabia și l-au împușcat în picior. Acum judecătorii l-au arestat preventiv – Stiri din Maramures martie 26, 2024 at 2:04 pm

[…] MARAMUREȘUL SĂLBATIC: Poliţişti, ameninţaţi cu o sabie la Budeşti. Agresorul a fost împuşca… budeștimaramureșpolitiesighetu marmațieistiri baia marestiri maramuresultrajDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.