BREAKING NEWSImportantRecomandate

DE ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE: Prietenie și colaborare între jurnaliști și polițiști în Maramureș

Polițiștii și reprezentanții presei s-au reunit pentru un concurs special de tragere, de Ziua Poliției Române într-o atmosferă plină de bucurie și prietenie. Pe poligonul de tragere s-a desfășurat o competiție în care abilitățile de tragere și camaraderia au fost în centrul atenției. A fost o oportunitate de a consolida relațiile dintre poliție presă și de a evidenția importanța colaborării între cele două domenii.

Poliția și Presa si-au intarit legăturile într-un Concurs Plin de Prietenie la Poligonul de Tragere din Tauții de Sus. Cu un strop de emoție și multe zâmbete, jurnaliștii au încercat să își dovedească priceperea, sub indrumarea atentă a experților din cadrul poliției. Unul din antrenori a explicat și ce armă au folosit reprezentantii mass-media.

În timp ce gloanțele zbârnâiau către ținte, atmosfera era încărcată de spiritul competitiv, dar și de râsete și glume bune. Polițiștii și jurnaliștii își încurajau unii pe alții, transformând concursul într-o experiență memorabilă de echipă.

Dincolo de acest concurs, jurnalistii au reusit sa si socializeze si sa se bucure ca sunt impreuna.

Această întâlnire a demonstrat că prietenia și colaborarea între poliție și presă sunt esențiale pentru o comunitate sigură și informată.

În final, participanții au plecat cu inimi pline de bucurie și cu promisiunea unei noi întâlniri în viitor dar si cu cupe, medalii si diplome. Astfel de evenimente nu numai că consolidează legăturile dintre profesioniști, dar și aduc un zâmbet pe fețele tuturor celor implicați. 

Articol realizat de colegii de la PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Prelungirea plafonării tarifelor RCA asigură stabilitate și previzibilitate”

Redactie

VESTE BUNĂ: Pasul Gutâi nu este blocat, se circulă în condiții de iarnă (FOTO)

Vasile Dale

COLIZIUNE DIN CAUZA NEATENŢIEI: Accident cu pagube materiale la intrare în Satulung (foto, video)

Vasile Dale

1 mesaj

Prietenie și colaborare între jurnaliști și polițiști în Maramureș – Stiri din Maramures - newsflash martie 23, 2024 at 12:59 am

[…] Citeste continuarea pe vasiledale.ro […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.