BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV – ÎN FLAGRANT: Excavau în râul Poieni cu două utilaje. Nu au putut prezenta licența în fața polițiștilor

Un bărbat a alertat poliție după ce a observat două excavatoare, un camion și mai multe persoane care încărcau pietriș din albia râului Poieni. Omul a bănuit că acolo se lucra ilegal, la adăpostul întunericului. La fața locului au fost trimise echipajele poliției din Leordina.

”Bună seara. În urmă cu puțin timp, Poliția Secției 4 Leordina a surprins în localitatea Repedea, două excavatoare care excavau în albia râului fără a avea autorizație. S-au făcut dosare penale. Eu nu m-am putut apropia foarte mult deoarece erau mai multe persoane. Acolo era poliția și jandarmeria. Jandarmul mi-a spus să plec de acolo să nu sară cumva la bătaie” ne-a transmis un cititor al site-ului nostru.

Ce spune Poliția

Joi, 21 martie a.c., în jurul orei 19.15, un bărbat din Vișeu de Sus a sesizat poliția prin SNUAU 112 că în albia râului Poieni, pe raza comunei Repedea, se excavează în mod ilegal balastru.

La fața locului polițiștii au depistat o autoutilitară cu balastru, două excavatoare și au identificat trei bărbați domiciliați în comuna Repedea.

Întrucât există suspiciuni cu privire la activitatea de excavare pe care aceștia o desfășurau, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de executarea de activități miniere fără permis sau licență și continuă cercetările pentru lămurirea stării de fapt.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

COMUNICAT ISJ MARAMUREŞ: Detașarea directorului interimar din Vișeu de Sus a ÎNCETAT. Femeia este inculpată într-un dosar penal DIICOT de sprijinire a unui grup infracțional organizat

Redactie

ULTIMA ORĂ: Bărbat decedat scos din Săsar în zona podului Republicii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

ZBORURILE EXTERNE BAIA MARE – LONDRA ȘI BAIA MARE – MILANO vor fi operate sâmbătă și luni de pe AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.