BREAKING NEWSELECTORALE

Ionel Bogdan: „Îi mulțumesc primarului comunei Săcălășeni, domnul Emilian-Gheorghe POP, pentru că a venit în echipa care muncește cu folos pentru Maramureș!”

Zi de zi vin alături de mine, în echipa PNL Maramureş, noi oameni, fapt pentru care sunt recunoscător. Ni se alătură cetățeni simpli, profesioniști din diverse domenii, tineri, foarte mulți tineri. Vin alături de noi mulți seniori, dar și oameni de administrație, primari care au aceeași viziune, împărtășesc aceleași valori, care vor să facă mai mult pentru comunitatea lor, mai bine pentru oameni!

Îi mulțumesc primarului comunei Săcălășeni, domnul Emilian-Gheorghe POP, pentru că a venit în echipa care muncește cu folos pentru #Maramureș! Mereu l-am apreciat și l-am susținut, dar de astăzi ducem împreună dezvoltarea comunei Săcălășeni la un nou nivel!

Am demonstrat de ce sunt capabil, împreună cu echipa PNL Maramureș. Ce știm, ce putem și ce facem fiecare separat, dar mai ales împreună, concret, pentru Maramureș!

Pentru ca județul nostru să fie cu adevărat dezvoltat economic, fiecare localitate trebuie să preia și să replice misiunea mea, a noastră, proiectele pe care le dezvoltăm pentru Maramureș și pentru maramureșeni. Separat, facem multe lucruri bune. Împreună, însă, suntem de neînvins! Pentru maramureșeni!

Împreună dezvoltăm Maramureșul!

Te-ar putea interesa si

GRAV: Medicii de la Spitalul Județean refuză să trateze pacienții de la Spitalul Suport COVID

Redactie

EXPLOZIE PE PLATFORMA IMMUM DIN BAIA MARE / ACTUALIZARE: Un bărbat cu arsuri grave

Vasile Dale

FOTO: Un maramureşean a ajuns cu maşina în şanţ în urma unui accident produs pe DN VOCE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.