Important

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE: Eroul zilei. Povestea lui Patrik


Viața este plină de neprevăzut. Este un drum presărat cu multe și diverse evenimente, unele rezultat al deciziilor noastre, altele al hazardului. Felul în care reacționăm în fața lor ne scrie de multe ori destinul mai departe.

Printr-un eveniment trist al hazardului a trecut și Patrik, un băiat de 14 ani, pe la mijlocul lunii februarie al acestui an, când un scurtcircuit a produs un incendiu în casa lui. Prezența lui de spirit și stăpânirea de sine în fața tragediei au făcut ca tatăl lui să fie azi în viață.

Băiatul a știut să apeleze numărul unic de urgență 112 și să dea informațiile necesare cu calm și acuratețe, în cel mai scurt timp.
Felicitări Patrik! Noi polițiștii îți dorim să treci cu bine prin această încercare împreună cu părinții tăi și transmitem multă sănătate și recuperare grabnică tatălui tău.
Astăzi, de Ziua Politiei Române, am dorit să schimbăm registrul evenimentelor negative și să venim cu povești cu final fericit spre voi, cetățenii interesați de munca noastră.

Te-ar putea interesa si

Deputatul PNL Călin Bota: Proiectul Autostrăzii Nordului, care va aduce dezvoltare pentru Maramureș, se află pe făgașul cel bun

Vasile Dale

Campania „Siguranța online” a ajuns la Colegiul Tehnic „C. D. Nenițescu” din Baia Mare

Redactie

EVENIMENT: Spectacol dedicat Mărţişorului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.