EvenimentMaramuresul Istoric

Pompierii civili de la SVSU Poienile de sub Munte au intervenit la o victimă căzută de pe bicicletă

Pompierii civili de la SVSU Poienile de sub Munte (SVSU Poieni Maramures) au intervenit astăzi la o victimă căzută de pe bicicletă ce prezenta multiple leziuni și traumatisme inclusiv în zona capului. Echipajul Prim Răspuns a efectuat manevrele de prim ajutor necesare și a monitorizat starea victimei cu monitorul de funcții vitale aflat în dotarea Autospecialei de Primă Intervenție.

Pe toată durata misiunii am ținut legătura telefonic cu ISU Maramures comunicând starea victimei precum și valorile funcțiilor vitale, iar la sosirea echipajului la locul incidentului, victima a fost predată către echipajul SMURD EPA Viseu de Sus.

Proiectul „Prim Răspuns în Comunitate” implementat cu succes pe Valea Ruscovei de către Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare în parteneriat cu SVSU Poienile de sub Munte (Svsu Poieni Maramures), cu sprijinul oferit de Consiliul Judeţean Maramureş, Visit Maramureș, Primăria Poienile de sub Munte și Uniunea Ucrainenilor din România Cоюз Українців Румунії, demonstrează beneficiile pe care o astfel de inițiativă le aduce comunităților locale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul BMW-ului care a murit azi noapte la Mireșu Mare a băut țuică înainte de a urca la volan. Totul a fost transmis LIVE pe facebook

Vasile Dale

FOTO: Arde pădurea la Borşa, pe Suhorca

Vasile Dale

ŞOCANT LA VIȘEU DE SUS: Baie în public după o ploaie torențială (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.