BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FOTO: Un bărbat din Fărcaşa, băut, a făcut accident în judeţul vecin. A fugit de poliţie şi s-a oprit între tufe

Un individ, în vârstă de 37 de ani, a ajuns cu mașina în afara părții carosabile, rupând un copac și oprindu-se în vegetație. Și asta după ce a încercat să scape de Poliție, care se afla pe urmele sale. Motivul: individul s-a sustras de la un control, după ce înainte a consumat o cantitate mare de alcool. În încercarea de a se face nevăzut, la o intersecție din județul Satu Mare a ratat total partea carosabilă.

Conform informațiilor PresaSM, duminică, 24 martie 2024, polițiștii din județul Satu Mare au fost informați de către polițiștii din județul Maramureș despre faptul că un autoturism marca BMW, care în urma unui control efectuat de către polițiști, în zona Fărcașa, județul Maramureș, s-a sustras continuării cercetărilor. Mai exact, după ce etilotestul a indicat 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii sătmăreni au depistat autoturismul în afara părții carosabile în intersecția dintre Drumul Județean 193 cu Drumul Județean 193 B, în zona cunoscută popular ”La cruce”. Individul a fost găsit singur în mașină și a avut un comportament recalcitrant față de polițiști, context în care purtătorii de uniformă au fost nevoiți să îl încătușeze.

În continuare, polițiștii sătmăreni l-au predat pe individ către colegii lor din județul Maramureș pentru continuarea cercetărilor. Individul se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ: Maramureşean prins în trafic la Satu Mare, având în maşină 500 de pastile de extasy (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: HAIDA HAI LA MARAMU că poliția are grijă să își arate mușchiuleții! Turiștii nu au fost lăsați să ajungă la pensiunea unde erau cazați (OPINIE)

Vasile Dale

FOTO: Un bărbat care voia să se sinucidă în pădurea de lângă Popas Regal Groși a fost salvat de echipele de salvare

Vasile Dale

1 mesaj

mo martie 27, 2024 at 12:19 pm

„a avut un comportament recalcitrant față de polițiști” – ultraj cand e? ca nu vad mentionat nimic, e bine ca un b(ombardier)mw in minus n-o sa mai puna in pericol circulatia pe drumurile publice..
sper ca-i in arest si asta, ca si cel de pe Granicerilor…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.