BREAKING NEWSSport

Competiții interinstituționale la Jandarmeria Maramureș – Cupa Jandarmeriei la Minifotbal și Șah

Seria activităților sportive desfășurate cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, continuă.

După ce zilele trecute jandarmii maramureșeni s-au întrecut la fotbal, șah sau tenis de masă în cadrul intern, ieri au avut ocazia să își dovedească abilitățile în fața colegilor și partenerilor din celelalte structuri ale ministerului sau din cadrul altor instituții.

Colaborarea foarte bună pe care Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Pintea Viteazul” Maramureș o are cu instituțiile teritoriale s-a transpus ieri și pe terenul de fotbal sau pe tabla de șah.

Cupa Jandarmeriei la Minifotbal și la Șah a fost disputată de opt echipe, respectiv de opt jucători, fiecare reprezentându-și cu cinste instituția: Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș, Inspectoratul General pentru Imigrări, Unitatea Militară 01354 Baia Mare, Direcția Regională de Informații Maramureș, Penitenciarul Baia Mare, Direcția Silvică Maramureș și S.C. Vital S.A. Baia Mare.

Trofeul competiției de minifotbal a fost câștigat de echipa Direcției Silvice Maramureș, urmată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș- locul al II-lea și de Unitatea Militară 01354 Baia Mare- locul al III-lea.
Cupa Jandarmeriei la Șah a fost adjudecată de locotenent colonel Văsuț Zaharia, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș, urmat de subcomisar Burian Alex Inspectoratul de Poliție Județean-locul al II-lea și de plutonier adjutant șef Moldovan Vasile, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș Maramureș- locul al III-lea.

Dar, dincolo de clasamente, toți jucătorii sunt niște învingători pentru că jocul înseamnă, înainte de toate, bucuria de a trăi împreună aceleași emoții și de a experimenta aceleași bucurii.

Te-ar putea interesa si

Cum petrec turiştii în Bucovina şi Maramureş de Sărbători. Imagini cu colinde şi petreceri de pomină la Vișeu de Sus

Vasile Dale

CHELINȚA: Un scuterist fără permis a accidentat o minoră de 3 ani. Șofer beat prins la Cavnic

Vasile Dale

VIDEO: Coliziune între două autoturisme pe bd. Decebal (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.