BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Doi ofițeri din Poliția Maramureș vor îmbrăca roba de magistrat. Vor munci la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighet

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale concursului de admitere în magistratură 2023-2024. Printre cei care vor îmbrăca roba de magistrat se regăsesc și doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Cine sunt ofițeri de poliție

Subcomisar de poliție Adrian Șteflea. Ofițerul a profesat timp 6 ani în cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Maramureș. A trecut apoi la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Maramureș.

Inspector principal de poliție Lucian Mihăilă. Ofițerul și-a exercitat atribuțiile în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, activând tot pe o perioadă de 6 ani.

Cei doi ofițeri din cadrul IPJ Maramureș au trecut cu bine mai multe probe în cadrul etapelor de concurs. Acestea au constat în verificarea cunoștințelor juridice, testarea psihologică și proba interviului. Ambii foști ofițeri își vor desfășura activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației. O instituție extrem de grea, extrem de dificilă. O instituție unde în ultima vreme s-au întâmplat numai ”minuni”. În sens negativ firește.

Suntem convinși că nu le va fi deloc ușor în noua carieră pe care au ales-o. Însă reușita de a ajunge magistrați a celor doi foștilor ofițeri de poliție s-a datorat în primul rând consecvenței cu care s-au pregătit pentru examene. Au demonstrat astfel că prin muncă asiduuă un vis a devenit realitate. Le dorim succes!

Te-ar putea interesa si

NUMIRE: Mihai Cosmin Pop, inspector școlar general la ISJ Maramureș

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO: Rupere de nori la Boiereni şi Suciu de Sus. Cod roșu de inundații pe Tisa și Cod portocaliu pe Vişeu, Iza, Someş

Redactie

CUPA LOTUS 2024: IPA Maramureș – locul 4 la competiția rezervată membrilor activi și în rezervă din Ministerul de Interne

Vasile Dale

2 mesaje

Nu contează martie 29, 2024 at 7:30 am

Luna viitoare sunt pensionari speciali!!!!

Raspunde
mo martie 29, 2024 at 12:08 pm

citind articolul ma gandeam „uite ca s-ar putea sa apara o luminita la capatul tunelului, o farama de speranta”, citindu-ti comentariul m-am mai calmat, totusi speranta moare ultima, daca nu ea atunci noi… :))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.