Sport

ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 victorie categorică împotriva echipei CSM Unirea Alba Iulia U15

Azi, 30 martie, pe terenul din Ferneziu, echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 și-a început returul în forță, obținând o victorie zdrobitoare împotriva echipei CSM Unirea Alba Iulia U15. Sub îndrumarea antrenorului Daniel Lupuți, echipa a dominat complet meciul, consolidându-și poziția de lider în campionat.

Încă din primele minute ale jocului, echipa Baia Mare și-a arătat determinarea și abilitățile, marcând gol după gol. La pauză, scorul era deja de 5-0 în favoarea lor, demonstrând clar superioritatea lor pe teren. Partida s-a termintat cu victoria categorică de 8-0.

Principalele marcatoare ale echipei au fost Candea Andreea, care a reușit să înscrie de patru ori în minutele 5, 9, 13 și 68, și Coreniuc Nadia, cu trei goluri în minutele 22, 26 și 65. Debutanta Bozga Serena și-a lăsat și ea amprenta în meci, marcând în minutul 67 și contribuind astfel la victoria echipei sale.

Cu această performanță impresionantă, echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 își consolidează locul pe primul loc în clasamentul campionatului. Urmează un nou meci pe teren propriu pentru echipa din Baia Mare, programat pe 6 aprilie împotriva Asociaţiei Athletic CS United Bihor. Jucătoarele sunt hotărâte să continue seria lor de victorii și să rămână pe drumul plin de succes din acest sezon.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL: Şapte ani dedicaţi culorilor galben-albastre

Redactie

Campionatul Național de Iarnă, Aruncări Lungi – Juniori: 7 medalii pentru sportivii băimăreni (foto)

Vasile Dale

Ciclistul băimărean Alexandru Zeleznik, cooptat în naționala României la Campionatul Balcanic de MTB 2017

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.