BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Polițiștii băimăreni au salvat o femeie care s-a aruncat în râul Săsar

Misiune de salvare contra-cronometru în Baia Mare. O băimăreancă a fost salvată în ultima clipă. Cu toate că s-a aruncat de pe podul pietonal care traversează râul Săsar în zona unui supermaket, femeia a fost scoasă din apă de echipajele de intervenție. A fost preluată de echipajul Ambulanței care au transportat-o la spital.

Ce spune Poliția

În această seară, la ora 20.35, o persoană a sesizat poliția prin SNUAU 112 că o femeie intenționează să se arunce în râul Săsar din Baia Mare.

Deplasați cu promptitudine la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat o femeie în vârstă de 20 ani.

Aceasta a fost preluată de echipajele medicale și transportată la spital pentru efectuarea unor investigații de specialitate.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Au băgat frezele pe DN 18 în pasul Prislop și Gutâi. Imagini senzaţionale cu nămeţi mai mari decât maşinile de intervenţie

Redactie

PETRECERI ÎN PANDEMIE: 59 de persoane şi patru operatori amendați de poliție pentru chefuri în restaurante după ora 22.00

Vasile Dale

INTERVIU – Bogdănel Gavra: “Nu am intrat în politică să mă căpătuiesc financiar și nici să-mi fac notorietate publică ca om de administrație”

Redactie

1 mesaj

dan aprilie 4, 2024 at 10:53 am

Putea cobori in apa linistita, ca apa nu e adinca. Daca voia sa isi sparga capul, avea multe optiuni si pe mal.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.