BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO: A demascat un pedofil – Jandarmul anului este… o jandarmeriță. Andrada lucrează de 19 ani în cadrul Detașamentului Mobil Baia Mare


Este pentru prima oară când o femeie primește această distincție, iar ea chiar merită din plin! Luna trecută, a reușit să identifice și să rețină un bărbat care abuzase mai mulți minori.

Echipajul de jandarmi din care făcea parte și Andrada a fost solicitat să intervină într-un caz de furt dintr-un supermarket din Baia Mare.

La fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, însoțit de trei minori.

Andradei i-a atras atenția acel bărbat care se comporta suspect. Mamă a trei copii, ea a intuit că suspectul nu era nici tatăl, nici rudă a minorilor și ceva îi spunea că nu e vorba doar de un furt.

A început să-i pună câteva întrebări și a dus discuția în direcția dorită, până la momentul în care bărbatul a recunoscut abuzurile asupra minorilor.

De fapt, cei trei minori erau victimele acelui individ! De aici, pentru Andrada lucrurile au fost simple… Bărbatul de 40 de ani a fost reținut și a fost dat pe mâna justiției.

Andrada lucrează de 19 ani în cadrul Detașamentului Mobil Baia-Mare și este dedicată trup și suflet meseriei pe care și-a ales-o!

Felicitări, Andrada!

La mulți ani, Jandarmeria Română! 174 de ani de tradiție!

Mai jos cazul rezolvat de Andrada

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat și-a făcut nevoile în imediata apropiere a PTF Sighetu Marmației / Solotvino. Filmat fiind omul l-a înjurat și ”alergat” pe un tânăr. Acesta a fost salvat de poliție

Vasile Dale

FOTO / VIDEO: Scena se prăbușește și “înghite” doi dansatori la un festival la Văleni

Redactie

PREMIERĂ: A fost găsit ciobanul dispărut în munți la Crasna Vișeului. ESTE MORT

Vasile Dale

3 mesaje

Lori aprilie 3, 2024 at 2:44 pm

Felicitari,Andrada!

Raspunde
mo aprilie 3, 2024 at 4:14 pm

Jos palaria! Chapeau! cum ar spune francezii! Avem nevoie de mai multe astfel de exemple!

Raspunde
dan aprilie 4, 2024 at 10:36 am

DOAMNA ACESTA NU SE INCADREAZA IN CATEGORIA CELOR CARE SPUN CA NU AU FOST SESIZATE OFICIAL. EA TRAIESTE IN REALITARE SI O FELICIT DIN TOATA INIMA CA NU ESTE UN FUNCTIONAR CARE FARA UNIFORMA ESTE NIMENI.
FELICITARI, FELICITARI…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.