BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O tânără însărcinată s-a speriat de girofarurile Ambulanței pe zebră s-a împiedicat și a căzut

Incident mai puțin obișnuit astăzi în jurul orei 13.30 la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare. O femeie gravidă în 16 săptămâni s-a angajat în traversarea străzii pe culoarea verde a semaforului. În acel moment o ambulanță cu sistemele acustice și luminoase în funcțiune se îndrepta spre un caz de urgență.

Tânăra gravidă a văzut echipajul medical și a grăbit pasul pentru a traversa. Numai că s-a împiedicat și a căzut pe carosabil lovindu-se la o mână și la burtă.

Echipajul medical a oprit imediat și i-a acordat primul ajutor. Aceștia au solicitat și prezența unei alte ambulanțe pentru a o prelua și transporta pe gravidă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Medicii o vor supune la investigații medicale pentru a vedea dacă fătul a avut sau nu de suferit în urma căzăturii.

Echipajul de poliție de la Biroul Rutier Baia Mare a stabilit că nu a fost vorba despre un accident rutier ci doar despre o nefericită autoaccidentare.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Accident produs pe fondul consumului de alcool pe DN 18, vitezomanii la control la Ocna Şugatag

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: AVERTISMENT AVEM IMAGINI DURE – Un pădurar din Vișeu de Sus lovește o femeie de 67 ani cu piciorul în stomac

Vasile Dale

VREME SEVERĂ: Cod galben și portocaliu de frig și ninsori

Redactie

2 mesaje

Bm aprilie 4, 2024 at 3:15 pm

Pai da. Ca dau sirenele la MAXIM iar daca le atragi atentia devin fuduli.

Raspunde
Maria aprilie 6, 2024 at 1:28 pm

Asa trebuie sa fie semnalele,pentru ca foarte multi incnstienti sunt pe Facebook sau vorbesc a telefon in tim ce conduc .

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.