ELECTORALEMaramuresul Istoric

VASILE COMAN; PRIMAR VIŞEU DE SUS: MODERNIZĂM SISTEMUL DE ILUMINAT PUBLIC – UN NOU PROIECT, O NOUĂ INVESTIȚIE – ÎN LINIE DREAPTĂ!

După finalizarea Proiectului tehnic și publicarea în SEAP a anunțului de participare simplificată din data de 13 martie 2024, azi, data de 02 aprilie 2024, a avut loc deschiderea ofertelor pentru atribuirea contractului de achiziție publică pentru realizarea obiectivului cu titlul “CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A INFRASTRUCTURII DE ILUMINAT PUBLIC ÎN ORAȘUL VIȘEU DE SUS, JUDEȚUL MARAMUREȘ”.

Din 5 operatori economici înscriși, a existat o singură ofertă depusă, cea a societății NEON LIGHTING SRL din Cluj Napoca. Vom proceda, în conformitate cu prevederile legale, la evaluarea propunerii tehnice, financiare și a documentelor de calificare, iar dacă totul decurge firesc, vom putea vorbi de un nou proiect aflat în execuție în cel mai scurt timp posibil.

Proiectul, în valoare totală de aproximativ 3,1 milioane de lei, beneficiază de o finanțare nerambursabilă de 3 milioane de lei din partea Administrației Fondului pentru Mediu, și presupune înlocuirea a aproape 900 de corpuri de iluminat pe raza întregului oraș, controlul de la distanță a întregului sistem de iluminat public, urmărirea exactă a evoluției aparatelor de iluminat în timpul duratei normate de viață, cu posibilitatea de generare de rapoarte și identificare automată a corpurilor defecte, costuri de exploatare mult mai scăzute și reducerea semnificativă a consumului de energie electrică.

Împreună, pentru un oraș modern și cât mai sustenabil!

Cu deosebită apreciere, primar, Vasile COMAN

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ”Puțulică de VIȘEU” a fost reținut. A vrut să violeze o femeie într-o frizerie. El va fi prezentat instanței pentru arestare preventivă (actualizare)

Vasile Dale

BORŞA: Fără permis de conducere la volanul unui Fiat cu număr de înmatriculare fals, descoperit în trafic

Redactie

INFRACŢIUNI SILVICE: Brazi recuperați și material lemnos confiscat de polițiști

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.