BREAKING NEWSELECTORALETara Lapusului

LUCIA CHERMEZAN: Cu încredere în cupșănari, liboteni, costenari și ungurenași, candidez pentru un nou mandat la Primăria Cupșeni!


Dragii mei, vin azi în fața voastră, cu aceeași deschidere și onestitate pe care am avut-o și în ultimii opt ani, pentru a vă spune că am fost validată de Comitetul Politic Județean al PSD Maramureș să reprezint formațiunea social-democrată în candidatura pentru un nou mandat la Primăria Cupșeni. Cu responsabilitate și onoare primesc încrederea președintelui PSD Maramureș, deputatul Gabriel-Valer Zetea, de a candida pentru un nou mandat în fruntea comunei noastre minunate. Această încredere mă determină să fiu și mai implicată si să mă dedic cu toată pasiunea și profesionalismul acumulat în opt ani de administrație publică, pentru binele comunității noastre dragi.
Am încredere deplină în voi și în capacitatea voastră de a alege calea cea mai bună pentru evoluția în continuare a comunei noastre. Sunt convinsă că la finalul acestei campanii electorale, fiecare dintre voi va ști cui să își încredințeze votul, pentru că veți face alegerea înțeleaptă pentru viitorul nostru comun.

În ultimii patru ani, am fost martori la lipsa de implicare a celor de la PNL și USR care au condus județul Maramureș. Cu un președinte PNL la Consiliul Județean în persoana lui Ionel Bogdan, care acum fuge din confruntarea pe județ și alege să candideze pentru Primăria Municipiului Baia Mare și cu un viceprimar PNL în Cupșeni, comuna noastră nu a primit niciun sprijin, niciun ajutor de la PNL și USR. Singura noastră ”gură de oxigen” a venit de la Guvernul PSD (Marcel Ciolacu) și de la deputatul Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Maramureș, viitor președinte al CJ și, implicit, susținător al comunității noastre. Această realitate ne arată că singura formațiune politică care ne-a susținut cu adevărat a fost PSD, iar anii în care ne-am dezvoltat cel mai mult au fost anii în care la Consiliul Județean Maramureș l-am avut președinte pe Gabriel Zetea.

Cu toate acestea, am încredere deplină în voi, oamenii minunați din comunitatea noastră și în capacitatea voastră de a face alegerea cea mai înțeleaptă pentru viitorul nostru. Indiferent de opțiunea pe care o veți avea voi respecta cu toată sinceritatea decizia voastră, pentru că știu că va fi una care va urmări binele comun. Dar sper că veți lua decizia după ce veți vedea programul electoral al fiecărui candidat și veți analiza cu maximă atenție ce se promite, ce s-a promis și ce se poate realiza în comuna Cupșeni. Eu știu un lucru: nu v-am mințit și nu vă voi minți niciodată, pentru că vine momentul decontului și vreau să pot sta drept în fața voastră, ca de fiecare dată, cu inima împăcată că am făcut tot ce a depins de mine pentru binele nostru comun!

Continuam CU ÎNCREDERE pentru comuna Cupșeni! Continuăm CU ÎNCREDERE pentru Maramureș!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Avem imaginile VIDEO din clipele imediat următoare impactului în care doi tineri aflați pe o motocicletă au murit. În rucsac motociclistul avea 450 grame droguri

Vasile Dale

VIDEO: De şapte ore arde pădurea Stejerei. Pompierii maramureşeni au intervenit la 20 incendii de vegetaţie uscată în ultimele ore – ACTUALIZARE

Redactie

Baia Mare lansează seria evenimentelor manifest Street Delivery 2022

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.