BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

EXCLUSIV ULMENI: Petrecere cu purceluși la rotisor, udată cu alcool și terminată în sânge. Un minor de 13 ani din Chelința a ajuns la Spital

A fost petrecere mare astăzi lângă sala de sport din orașul Ulmeni. Acolo administrația publică locală ar fi cheltuit aproximativ 50.000 de lei (spun unele surse) din bugetul Primăriei pentru a organiza cu două zile mai repede o petrecere în cinstea Zilei Internaționale a Rromilor (8 aprilie 2024). Au invitat întreaga comunitate la petrecere dar și câțiva artiști, printre care și soția edilului, o cunoscută interpretă de muzică populară din Țara Codrului.

Nimic deosebit până aici, ba dimpotrivă: aplauze pentru că această comunitate este sprijinită. Au întins grătarele au scos rotisoarele, au pus purcelușii și au aprins focul sub ciaune. Numai că de la mâncare, muzică și voie bună s-a ajuns și la niște incidente. Noroc cu forțele de ordine care au fost pe zonă și au intervenit rapid, calmând spiritele.

Ce nu au văzut însă organizatorii? Minorii care consumau băuturi alcoolice. De altfel, un minor în vârstă de 13 ani, a plecat de la petrecere spre casă pe bicicletă. Minorul ar fi consumat băuturi alcoolice iar pe drum s-a dezechilibrat și a căzut lovindu-se puternic de niște bolovani.

Echipajele medicale ale SMURD au intervenit, l-au preluat și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare cu leziuni la nivelul capului și spatelui. Totodată echipajele poliției au deschis un dosar penal pentru a afla exact cum s-a produs accidentul. Anchetatorii trebuie să răspundă și la mai multe întrebări: cum e posibil ca un minor de 15 ani să consume o asemenea cantitate de alcool fără ca nimeni să nu ”observe” și mai ales cine i-a dat băutura minorului (sau s-a servit singur pentru că era băutură ”la liber”).

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 6 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112, că un băiat, de 13 ani, domiciliat în localitatea Chelința, care se deplasa cu o bicicletă, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, rănindu-se.

Băiatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: AM PRINS HOTUL! CU AJUTORUL CITITORILOR! ESTE IN DRUM SPRE POLITIE (FOTOGRAFII/VIDEO)

Vasile Dale

SĂ-I AJUTĂM: O tânără familie cu doi copii din Chiuzbaia fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă

Redactie

CONDAMNAT: Închisoare pe viață pentru criminalul Ramonei, mămica din Baia Mare ucisă de față cu fetița ei de 3 ani

Redactie

2 mesaje

dan aprilie 8, 2024 at 7:27 am

Vin alegerile, asa ca primarele ii incurajeaza pe tigani sa mearga la vot in forma mascata. Restul, e imaginatie.
Ziua internationala a romilor…ha,ha,ah , ah. Pe cind ziua internationala a rominilor? Anul viitor se va mai sarbatori ziua internationala a tiganilor din Chelinta? Sau doar din 4 in patru ani? In Baia Mare sau la Bucuresti se va sarbatori oare? Daca da, voi considera un gest normal, daca nu, primarelul din Ulmeni se dovedeste cumparator milog de voturi pe banii primariei.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.