BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

PRIMĂRIA VIȘEU DE SUS – INVITAȚIE la NUNTA DE AUR – 50 ani de căsătorie

În timpuri în care să păstrezi viu jurământul de a fi împreună ,,la bine și la greu” este un țel tot mai îndepărtat, sunt cupluri care au reușit să adune an după an de căsnicie, făcând 10, 20, 30, 40, 50 DE ANI ÎMPREUNĂ, și, unii, chiar și mai mult. Sunt un exemplu pentru noi toți!

Ca semn de înaltă prețuire și respect pentru modelul pe care îl reprezintă aceste cupluri, de recunoștință pentru păstrarea și transmiterea valorilor familiei în comunitatea noastră, am deosebita bucurie și plăcere ca, alături de Consiliul Local, să invit toate cuplurile de seniori din orașul nostru care au împlinit 50 de ani de căsătorie – inclusiv cei care împlinesc anul acesta – la NUNTA DE AUR!

Evenimentul va avea loc în a treia zi de Paște, în data de 07.05.2024, la Mirage Resort & Spa Viseu de Sus, începând cu ora 13:00. Ne dorim să oferim o zi de neuitat părinților, bunicilor, sau străbunicilor noștri, pentru că, nu-i așa, FAMILIA reprezintă cea mai de preț bogăție de pe pământ.

Am identificat mare parte din aceste cupluri, din evidențele pe care le deținem, iar zilele care urmează, colegii noștri care se ocupă de organizare vor contacta telefonic acești domni și doamne, pentru a obține confirmarea participării, sau, acolo unde nu avem numere de telefon, ne vom deplasa în teren.

Cu toate acestea, este posibil ca evidențele noastre să nu fie complete. Rugăm, așadar, pe această cale, ca toate cuplurile care au împlinit sau împlinesc anul acesta 50 de ani de casnicie sau mai mult, și care doresc să participe la acest eveniment, să depună o solicitare de înscriere la Biroul de Achiziții Publice din curtea primăriei, însoțită de certificatul de căsătorie. În egală măsură, puteți folosi și pagina noastră de Facebook pentru a ne trimite, în privat, certificatul de căsătorie. Nu va mai fi nevoie să depuneți nicio cerere dacă veți fi contactați telefonic zilele următoare.

Termenul limită pentru înscriere este data de 28.04.2024.

Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare, la un eveniment frumos, pentru a sărbători FAMILIA și valorile acesteia, păstrate peste timp!

Cu deosebită stimă, Primar, Vasile Coman

Te-ar putea interesa si

BLESTEM SAU COINCIDENȚĂ: VIȘEU DE JOS: A intrat cu mașina într-un stâlp de lângă cimitir. O familie cu doi copii, răniți. Fratele lui accident identic tot lângă cimitir

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: BORȘA – Un șofer s-a izbit cu autoutilitara de un copac. A refuzat testarea (actualizare)

Redactie

Expoziție de mărțișoare tradiționale cu specific maramureșean la Ambasada României în Israel

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.