BREAKING NEWSELECTORALETara Chioarului

Primarul din Mireșu Mare a revenit în PSD Maramureș!

Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare, a revenit ”acasă”, în marea familie social-democrată maramureșeană, moment care reprezintă o reconfirmare a angajamentului nostru comun față de dezvoltarea și prosperitatea comunității.

În mandatul de președinte al Consiliului Județean Maramureș am fost un susținător fervent al comunității din Mireșu Mare și al proiectelor inițiate de administrația locală. Am colaborat îndeaproape cu primarul Ioan Mătieș și echipa sa pentru a implementa proiecte care au avut rezultate notabile, aducând beneficii tangibile cetățenilor. Conștient de potențialul neexploatat și de nevoile comunității mă angajez să continui să fiu alături de primarul Ioan Mătieș și în viitorul mandat de președinte al Consiliului Județean. Împreună avem oportunitatea de a iniția și implementa noi proiecte care să contribuie la dezvoltarea durabilă a comunei Mireșu Mare.

Sunt convins că, prin unitate și efort comun vom reuși să aducem evoluție și prosperitate pentru toți cetățenii. Această colaborare strânsă între Consiliul Județean și administrația locală din Mireșu Mare este un exemplu clar că atunci când lucrăm împreună, cu dedicare și viziune, putem depăși orice obstacol și putem transforma visele în realitate. Împreună vom scrie următorul capitol în istoria comunei Mireșu Mare, unul marcat de progres și bunăstare pentru toți locuitorii săi.

Împreună mergem cu încredere spre alegerile locale din 9 iunie! Pentru că uniți suntem puternici!

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: PATRU VICTIME DUPA CE MASINA A ZBURAT INTR-O RAPA IN PASUL GUTAI PE DN18 (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

VIDEO: Utilaj de deszăpezire, autobuz cu călători, dar și o cisternă au ajuns în şanţ pe DN 1C. Probleme şi în Maramureşul Istoric. Avem şi Cod Galben de viscol (actualizare)

Redactie

FOTO: Valea Neagră, poluată cu deșeuri menajere, materiale de construcții, uleiuri de uz casnic şi… animale moarte

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.