BREAKING NEWSELECTORALE

PSD Maramureș are candidați la toate cele 76 de primării din județ!

PSD Maramureș este pregătit pentru confruntarea din 9 iunie 2024, dar și pentru toate competițiile electorale care vor urma în 2024. Pornim în campania electorală cu aproape 50 de primari din totalul de 76, care vor să continue munca începută și să obțină reconfirmarea încrederii maramureșenilor. În comunitățile unde PSD Maramureș nu are primarul în funcție propunem electoratului candidați de excepție, aleși pe baza implicării și dedicării lor. Cu toții au demonstrat că scopul lor principal este să servească comunitatea, să realizeze administrație de calitate și să pună nevoile cetățenilor mai presus de orice considerente politice.
Împreună cu echipa puternică pe care am construit-o în Maramureș avem toate resursele pentru a obține un rezultat care să reflecte adevărata forță a PSD în regiune.

Candidatura mea pentru Consiliul Județean Maramureș este o reafirmare a angajamentului față de comunitate și a încrederii pe care o am în maramureșeni. În aceste alegeri obiectivul nostru este clar: să poziționăm Maramureșul acolo unde merită să fie – între primele județe din România. Acest lucru este posibil nu doar prin proiectele și programele pe care le propunem, ci și prin acea legătură unică pe care o avem cu maramureșenii, o legătură bazată pe respect, încredere și o viziune comună pentru un viitor mai bun.

Cu încredere, transformăm aceste alegeri într-un nou capitol de progres pentru Maramureș!

Te-ar putea interesa si

FOTO / ACTUALIZARE: Accident în zona Clubul Văcarilor. O victimă încarcerată. Cer spun poliţiştii

Redactie

Circulația rutieră pe DN 1C se desfășoară alternativ, pe un sens, din cauza lucrărilor. Ce spun autorităţile

Redactie

ÎNCĂ UN SCANDAL MOCNEŞTE LA ISJ MARAMUREŞ: Minodora dă “cu mucii-n fasole”… DIN NOU

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.