Maramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI: Ediția a V-a a Concursului Regional „Magicienii numerelor”

a Sâmbătă, 30 martie 2024, s-a desfășurat la Școala Gimnazială „George Coșbuc” Sighetu Marmației Concursul Regional „Magicienii numerelor”, ediția a V-a. În ziua concursului s-au prezentat 466 de elevi din patru județe: Maramureș, Satu Mare, Cluj și Bistrița-Năsăud, îndrumați de peste 100 de cadre didactice. Momentul premierii a fost plin de emoții, iar din sala plină de elevi și părinți au urcat pe scenă zeci de elevi.

Premiile au fost înmânate de domnul inspector școlar general, prof. Mihai-Cosmin Pop, doamna inspector școlar pentru matematică, prof. Simona Cosma, domnul conf.univ.dr. Andrei Horvat-Marc – președinte SSMR Maramureș, domnul prof. Bogdan Zetea și directorul Școlii Gimnaziale „George Coșbuc” Sighetu Marmației, doamna prof. Oana Tompoș.

Felicitări tuturor elevilor care au obținut rezultate deosebite, profesorilor care i-au pregătit, precum și colectivului de cadre didactice al Școlii Gimnaziale„George Coşbuc” Sighetu Marmației pentru mobilizarea exemplară, care a dus la reușita unei zile care a fost dedicată matematicii!

Te-ar putea interesa si

Parc industrial de specializare inteligentă și în Maramureșul Istoric în comuna Giulești

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Credincioșii din Oncești au fugit de la slujbă pentru a stinge un incendiu izbucnit la mansarda unei case

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: AVEM IMAGINILE cutremurătoare ale exploziei de la Botiza. Oamenii au fugit îngroziți

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.