BREAKING NEWSELECTORALE

FOTO: Unii confundă molozul cu gunoiul menajer. ”Xena” boss-ul de la Locală nu vede deși subordonații au atribuții clare în acest sens

Astăzi în zona Casei de Cultură din Baia Mare muncitorii care efectuează lucrări de reabilitare a unui spațiu în care va funcționa sediul de campanie electorală a candidatului PNL la funcția de primar al municipiului Baia Mare, Ionel Bogdan (președinte PNL Maramureș, actualmente președinte al Consiliului Județean Maramureș).

Sigur nu putem arunca vina asupra candidatului pentru nesăbuința unor muncitori ai unei firme care prestează în locația respectivă. În mod normal, firma ar fi trebuit să solicită contra cost e drept container de depozitare al molozului. Numai că, în stilul românesc… las că îi bine și așa.

Curios este și faptul că Ghițucă, boss-ul de la Locală alias ”Xena – Prințesa Războinică” (proaspăt sancționat disciplinar) deși are subordonați care tocmai cu asta se ocupă, nu a văzut absolut nimic. Atunci pentru ce mai plătim astfel de angajați? Pentru a sta prin birouri? Apropo știm sigur că aproximativ 65-70% dintre angajații Poliției Locale Baia Mare sunt manipulatori de hârtii dintr-un birou în altul. Cei puțini, firește în stradă. Aici am și spune cine ”taie și spânzura” cu programarea echipajelor din stradă. Dar ne oprim aici. Totuși ne mirăm că fiecare aruncă molozul pe unde apucă și pe unde-l taie capul.

Exemplul din fotografii este elocvent. Îl așteptăm pe ”Xena – Prințesa Războinică” să ne spună exact dacă a luat măsuri împotriva firmei a căror angajați au aruncat molozul în spațiul destinat gunoiului menajer. Să ne spună cine a preluat gunoiul respectiv. Noi știm că au fost cei de la Serviciul Public Ambient Urban din cadrul Primăriei Baia Mare. Tot ”Xena” ne-ar putea spune și dacă subordonații săi au transmis ”factura” pentru serviciul prestat.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: NE MINT ÎN FAŢĂ – Poliţia susţine că videoclipul a fost filmat în Primăria Borşa (VIDEO)

Vasile Dale

A FOST DE VIS: Prieteni cuvântători cântă pentru prieteni necuvântători, ediția a VI-a (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – TELENOVELĂ DE COȘMAR la Groșii Țibleșului: Și-a bătut soția după ce l-a prins cu o domniță într-o mașină la marginea satului

Vasile Dale

1 mesaj

PooLitia Locala aprilie 10, 2024 at 8:24 am

Ii vad zilnic pititi prin ganguri sau in diferite locuri mai retrase. Isi parcheaza masina si stau la taclale.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.