BREAKING NEWSELECTORALEMaramuresul Istoric

PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR: Se montează limitatoare de viteză în Vişeu de Sus

„Începând cu data de 9 aprilie, colegii noștri din primărie au început montarea unor limitatoare de viteză pe un număr de 10 străzi din orașul nostru, în acele zone în care se circulă cu viteză mare sau în apropierea unor unități de învățământ.
Primele limitatoare au fost deja montate în apropierea Școlii Profesionale Româno-Germană (fosta Școala nr. 1 – str. Tudor Vladimirescu) și vom continua să le montăm în aceste zone „de risc”, cum ar fi Școala Nr. 4 (str. 1 Mai), Grădinița cu program prelungit (str. Libertății), str. Carpați, str. 9 Mai, zonă Policlinică, etc.
Rolul acestor limitatoare este evident, acela de a descuraja circulația cu mare viteză în zonele aglomerate, reducând astfel riscul producerii unor accidente și sporind siguranța pietonilor. Rugăm șoferii să circule cu atenție”,
anunţă primarul oraşului Vişeu de Sus, Vasile Coman.

Te-ar putea interesa si

GRABA STRICĂ TREABA: Moment incredibil surprins de o cameră de bord pe DN 1C (VIDEO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – ALEGERI LOCALE 2020: Primari noi în Tăuţii Măgherăuş, Sighetu Marmaţiei, Leordina, Cernești, Călinești, Coaș, Budești, Sălsig și Poienile de Sub Munte (ACTUALIZARE)

Redactie

Șofer înconștient: Surprins de polițiștii din Sighetu Marmației de două ori, în aceeași zi, sub influența băuturilor alcoolice. Un sălăjean de 19 beat criță la volan prin Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.