BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Paznic de la Spitalul Județean Baia Mare atacat cu cuțitul de doi indivizi

Incident șocant astăzi la prânz în parcarea Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare. Șoferul unui autoturism a vrut să meargă înspre zona secției de Primire Urgențe UPU SMURD însă agentul firmei de securitate nu i-a permis acest lucru. L-a îndrumat spre zona de parcare. În acel moment unul dintre cei aflați în autoturism a scos un cuțit și l-a amenințat.

Patru echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au fost dirijate înspre zona respectivă. Doi dintre cei aflați în autoturism au fost ridicați și duși la audieri.

Ce spune Poliția

Astăzi, 10 aprilie, la ora 11.50, polițiștii din Baia Mare au fost solicitați prin SNUAU 112 să intervină la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare, unde un paznic ar fi fost amenințat cu un obiect înțepător.

Toate persoanele implicate au fost identificate de polițiști și conduse la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru efectuarea activităților specifice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Te-ar putea interesa si

CONDAMNAT DEFINITIV: 13 ani de închisoare pentru băimăreanul care a intrat intenționat cu un camion într-o mașină de poliție. Cursa nebună, oprită cu 20 de focuri de armă

Redactie

27 mai Ziua Internațională a Medicinei de Urgență

Vasile Dale

ZVONURI – SURPRIZE ÎN LIGA IV: Ulmeniul nu mai continuă în liga 3. Jucătorii au venit la Minerul Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.