BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie între femei la Sighet! Oamenii acuză polițiștii de frontieră că au folosit spray lacrimogen iar o minoră ar fi ajuns la spital – ACTUALIZARE

A fost scandal uriaș și ieri după-amiază într-un bloc din municipiul Sighetu Marmației. Două femei ar fi fost agresată de o a treia iar martorii susțin că totul ar fi pornit de la un bărbat.

Primii care au ajuns la fața locului au fost polițiștii de frontier. Un echipaj care trecea prin zonă ar fi fost solicitat de către localnici pentru a aplana scandalul. Numai că aceștia pentru a le calma pe femeii ar fi folosit spray lacrimogen în interiorul blocului.

Așa se face că o fată în vârstă de 14 ani a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei cu iritații la nivelul ochilor. În cele din urmă polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul echipajelor de la poliția municipiului Sighetu Marmației.

Ce spune Poliția

Astăzi, 10 aprilie a.c., la ora 15.20, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel de urgență să se deplaseze la un scandal produs în Piața Cuza Vodă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că două femei, de 24 și 46 de ani, ar fi fost agresate de o tânără, de 21 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Ce spune Poliţia de Frontieră

În data 10.04.2024, în jurul orei 15.20, pe timpul exercitării unei misiuni specifice în municipiul Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan izbucnit între mai multe persoane aflate în Piața Cuza Vodă.

Persoanele au fost somate să înceteze conflictul, însă acestea nu s-au supus iar în zonă au apărut mai mulți bărbați și femei, rude ale acestora, care au amplificat conflictul.

Întrucât una dintre persoane s-a desprins de grup și a început să arunce cu pietre spre polițiștii de frontieră, oamenii legii au fost nevoiţi să ia măsuri pentru restabilirea ordinii și siguranței publice din zonă, fiind folosit spray-ul lacrimogen din dotare, conform prevederilor legale.

Ulterior, a fost identificată persoana care a aruncat cu pietre, un sighetean în vârstă de 28 de ani, care a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 lei, conform Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

INSP A DAT VERDICTUL / ACTUALIZARE: Baia Mare rămâne în carantină zonală pentru încă 7 zile

Redactie

EXCLUSIV: DRAMĂ ÎN LĂPUȘUL ROMÂNESC – Tânăra care suferise arsuri într-un incendiu a decedat

Vasile Dale

ATENŢIE, ŞOFERI! Poliţiştii rutieri, pe urmele conducătorilor auto care se urcă beţi la volan şi care nu folosesc centura

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.