BREAKING NEWSImportant

Iată câteva informații pe care cazinourile nu vor să le știi despre ruletă

Promisiunea suspansului și a câștigurilor uriașe poate fi o realitate pentru mulți, însă pentru alții este o simpă strategie eficientă care are scopul de a-i menține captivați. Da, ruleta e atractivă, însă cazinourile nu-ți spun chiar totul despre ea. Este de așteptat. Dacă nu te mulțumești totuși cu atât, îți punem la dispoziție câteva informații care te vor învăța cum să înțelegi mai bine jocul. Te poți bucura de rotiri gratuite și alte avantaje, atâta timp cât știi cum să gestionezi restul elementelor ce fac parte din experiență.

„Cel mai bun” pariu posibil

Este de la sine înțeles că nici un cazinou nu îți va prezenta care pariu îți oferă cele mai bune șanse de câștig. Cu atât mai mult, ”cel mai bun pariu” poate fi ascuns în spatele unor câștiguri mai mici care nu sunt atât de atractive. Când este vorba de jocul de ruletă, pariurile cu șanse egale ridică șansele de succes ale jucătorilor. Este vorba de parierea pe roșu sau negru, par sau impar, sau pe numerele de la 1 la 18 și de la 19 la 36. Probabilitatea de câștig în cazul acestui câștig oferă o șansă de aproape 50%. Practic, aceste pariuri sunt cele mai stabile și sigure.

Din punct de vedere mental, pariul cel mai bun nu este mereu și cel mai atractiv. Decizia de a paria pe opțiunile cu șanse egale este descurajată de percepția potențialului câștig. Deoarece riscul asumat este mai mic iar câștigurile potențiale mai mici, jucătorii percep aceste pariuri drept fiind oportunități mai proaste. Adevărul este că indiferent de mărimea câștigului, profitul este bun doar în cazul în care este și atins. În timp ce poți alege să riști mai mult și mai intens pentru câștiguri mai mari, șansele de câștig sunt reduse. Astfel, este ideal ca toți jucătorii să dețină percepții realiste asupra probabilităților reale, bazate pe informații corecte, cunoștințe și așteptări raționale, pentru a putea înțelege expunerea reală la risc și caracteristicile pariurilor.

Stabilirea limitelor este importantă

Da, știm. Jucătorii s-au săturat să audă că trebuie să joace responsabil. Este mult mai ușor să te arunci în mijlocul celor mai riscante pariuri, să te bucuri de adrenalină și să o iei de la capăt. Dar să fim serioși… Câți jucători își permit acest lux? Câți oameni dispun cu adevărat de un asemenea buget, care să le alimenteze constant poftele materiale și emoționale? Nu foarte mulți. Prin urmare, oricât de dezamăgitor poate să sune faptul că trebuie să îți stabilești limite, mai devreme sau mai târziu vei ajunge să împărtășești exact aceeași părere. De ce nu mai devreme, dacă tot așa stau lucrurile?

În timpul jocului de ruletă, definirea unor limite pentru timpul petrecut la masa de joc și pentru pierderile acceptabile devine esențială. Un buget maxim te va orienta în tărâmul pariurilor și te protejează împotriva riscului de a cheltui excesiv. Disciplina se dezvoltă mai ușor în acest fel. Este ca și cum te-ai folosi de roți ajutătoare pentru a învăța cum să te dai pe bicicletă. Limitele te țin pe cărarea corectă, până când eventual nu te vei mai folosi atât de mult de ele, devenind mai degrabă ceva instinctiv, automat. Emoțiile nu te vor mai controla. Vei reuși să îți păstrezi rațiunea și să iei decizii raționale.

Sesizează când să te oprești

A te opri sau a continua, aceasta este întrebare sau cel puțin ar trebui să fie. Când joci la ruletă, o serie de elemente te pot încuraja să continui să joci. Interacțiunea socială, multitudinea de opțiuni de pariere și altele te împing către dorința de a experimenta mai mult. Niciodată nu pare să fie destul. La urma urmei, nu ai reușit să încerci toate pariurile, nu ai câștigat încă sau nu ai primit un bonus în runda respectivă de joc. Mereu este loc de mai mult știm. Totuși, nu poți juca la infinit. Dacă vrei să ai parte de mai multe experiențe plăcute va trebui să înveți să te oprești. După ce înveți să te oprești, va trebui să înveți când să faci acest lucru.

Nu este indicat să te oprești atunci când ai ajuns la epuizare, fie ea fizică, mentală sau financiară. Ți-ai stabilit anumite limite, nu-i așa? Asigură-te că te oprești când atingi aceste limite, însă țintește către a te învăța să te oprești înainte de atingerea lor. Momentul potrivit pentru a te opri este acela care te va încuraja ca pe viitor să continui să iei alegeri eficiente. Limita bugetului prestabilit este orientativă, în ideea în care ea reprezintă întotdeauna limita maximă. Este prezentă pentru a-ți indica că orice depășire a acesteia îți va provoca numeroase consecințe nedorite. Prin urmare, dacă te oprești înainte de a atinge limita, poți avea parte de beneficii. Nu juca până când devii prea implicat emoțional sau nu mai poți să te oprești din pariat. Dacă alegi să joci până când simți emoțiile negative, există șanse mari ca restul alegerilor să fie bazate întocmai pe aceste stări iraționale. Secretul se află în a te retrage cât timp încă ești stabil emoțional și mental.

Concluzie

Se pare că nu este suficient să privești cum se învârte roata pentru a avea o rundă de succes. O șansă mai  bună poate apărea prin diverse căi, chiar și prin cele care sunt mai subtile. Oportunitățile există, însă trebuie să te aliniezi cu acestea pentru a știi cum să le găsești și cum să profiți de ele la maxim. Va fi necesar să lucrezi și la propriul stil de joc. La urma urmei, niciun jucător nu se naște cu eficiența la maxim. Ea se dezvoltă în timp. Stabilirea limitelor clare și recunoașterea momentului potrivit pentru a te opri din joc te pot îndepărta foarte mult de anumite riscuri. Înțelegerea și aplicarea acestor aspecte în timpul jocului de ruletă îți garantează că vei avea parte de o experiență mult mai calitativă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV – A venit iarna în Maramureș. Se circulă greu la Cavnic din cauza ninsorii abundente

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: De două zile arde vf Plaiului din Vișeu de Sus. 14 incendii de vegetație au făcut ravagii în Maramureș în nici 24 de ore

Vasile Dale

Sălsig: Un adolescent de 17 ani ranit de pedarde a ajuns la Spitalul Judetean. Trei dosare penale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.