ELECTORALETara Chioarului

Vizită la Fărcașa a ministrului Economiei şi Finanţelor, Marcel Boloș

Vineri, 12 aprilie, ministrul Economiei şi Finanţelor din România Marcel Boloș, a făcut o vizită în comuna Fărcașa. La sosirea în fața clădirii noii Primării, ministrul a fost întâmpinat de către primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran de Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, Rudolf Stauder-prefectul Județului Maramureș, Gabriel Ștețco-administratorul public al Județului Maramureș, deputații Florin Alexe și Călin Bota, Alexandru Oros-managerul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, primari din zonă, reprezentanți ai ADR Nord-Vest și ai Consiliului Județean Maramureș, consilieri locali.

Gazda întâlnirii, primarul Ioan Stegeran i-a invitat pe ministrul Marcel Boloș și pe cei prezenți să facă un tur al Primăriei, o clădire modernă și utilată cu tot ceea ce este necesar pentru o bună funcționare a administrației locale și pentru servirea în condiții civilizate a cetățenilor comunei.

Apoi, în sala de ședințe, au avut loc discuții constructive, primarul prezentându-le celor prezenți un rezumat al activităților administrație locale, pusă în slujba cetățeanului, despre proiectele realizate, cele actuale și cele viitoare precum și amănunte despre noua Primărie, despre Bazinul de înot și Sala de sport cu 180 de locuri, obiective care vor fi inaugurate săptămâna viitoare.

Ministrul Economiei şi Finanţelor din România Marcel Boloș s-a arătat deosebit de încântat de cele văzute și a promis sprijin administrației din Fărcașa pentru realizarea obiectivelor viitoare.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: CARAMBOL IN LAPUSEL – UN TIRIST UCRAINEAN A INTRAT IN DOUA AUTOTURISME (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Lucrări abandonate pe DJ182B Baia Mare – Remetea Chioarului – Șomcuta Mare. Carosabil ciuruit de gropi, mașini distruse

Redactie

EXCLUSIV: Impact violent – 12 muncitori și-au văzut moartea cu ochii la Mireșu Mare. Trei dintre ei au ajuns la spital (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 14, 2024 at 7:11 pm

ca pe vremea raposatului.. totul e bine si frumos, speram sa aflu ceva informatii noi legate de TEAPA legata de groapa de gunoi, speram ca acea facilitate va fi inaugurata saptamana viitoare, da de unde..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.