ELECTORALEEvenimentMaramuresul Istoric

La pas prin Maramureș cu jurnalistul Antena 3, Adrian Ursu!

L-am însoțit la acest sfârșit de săptămână pe jurnalistul Antena 3, Adrian Ursu, într-o incursiune fascinantă prin acest ținut de basm numit Maramureș.

Sunt mândru că renumitul om de televiziune a ales să viziteze în scop profesional județul nostru minunat și îi mulțumesc că m-a solicitat să îl însoțesc în vizita sa prin comunitățile vibrante ale Maramureșului.

Una dintre opririle noastre memorabile a fost la Mocănița de pe Valea Vaserului, un simbol autentic al patrimoniului local unde am fost întâmpinați cu căldură de către primarul Vasile Coman din Vișeu de Sus. Experiența acolo a fost una de neuitat, exemplificând ospitalitatea și spiritul comunității noastre. Sunt mândru de fiecare colț al județului nostru și conștient că oriunde ne-am fi oprit, frumusețea și tradițiile locului ar fi strălucit la fel de puternic.

A fost o călătorie care, sper, l-a inspirat pe jurnalistul Adrian Ursu și îi va inspira pe telespectatorii Antena 3 să aprecieze și mai mult Maramureșul.

Sper că Adrian Ursu și echipa sa vor dori să revină pe aceste meleaguri, să descopere și să împărtășească în continuare poveștile acestui tărâm magic. Mulțumesc tuturor celor care au făcut această experiență posibilă și mulțumesc gazdelor noastre pentru ospitalitatea cu care am fost primiți în fiecare comunitate în care am poposit.

Cu încredere în Maramureș!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: S-au dat cu mașinile peste cap în Mireșu Mare și Buzești

Vasile Dale

MINTE BOLNAVĂ: Un bărbat a spânzurat doi câini lângă un cimitir din Ilba. Reținut pentru 24 de ore

Redactie

ZI PLINĂ PENTRU SALVAMONTIŞTII MARAMUREŞENI / ACTUALIZARE: Bărbat decedat la Cetăţele după ce un copac rupt de vijelie a căzut peste el, incendiu la Şurdeşti

Vasile Dale

2 mesaje

dan aprilie 16, 2024 at 8:26 am

Nici un comentariu decit al meu, deci e bine, foarte bine. Nu merita, linsul duce la diabet.

Raspunde
Claudiu aprilie 17, 2024 at 6:48 pm

Sand so unit principatele, Cuza o confiscat pamantul morosenilor. ce vedet aici is trimisii romanilor sa ne prosteasca. Noi traiam mai bine inainte sa ne unim cu Romania.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.