BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: MOISEI – Un gorjean s-a izbit cu mașina de un stâlp apoi a ”zburat” în râul IZA

Astăzi dimineață a avut loc un grav accident de circulație pe DJ186 în localitatea Moisei. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp din stânga direcției de mers. Apoi mașina a fost aruncată în albia râului Iza. În urma impactului șoferul și un pasager au fost răniți, fiind transportați la spital.

”În această dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii din Săliștea de Sus au intervenit la un accident rutier pe D.J. 186, în comuna Săcel. 

În urma deplasării la față locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani din județul Gorj, aflat la volanul unui autoturism, condus înspre orașul Săliștea de Sus, ar fi pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un stâlp, de pe partea opusă a sensului sau de mers iar, ulterior, se răstoarnă în albia râului Iza.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Orașului Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În continuare, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă”.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT TERIBIL ÎN SATU MARE: Doi tineri morţi într-un grav accident provocat de viteza excesivă

Vasile Dale

POVEŞTI ADEVĂRATE: Pod de jucării pentru copiii ucraineni, doi bătrâni şi-au lăsat copiii, de profesie medici, la Kiev. poveşti inventate de părinţi pentru a nu explica celor mici tabloul crunt al războiului

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Prăpăd făcut pe o stradă din Sighetu Marmației de șoferul unui BMW (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.